1/30

Comic-Con 2018'de gösterilen tüm fragmanlar burada!

Ersin Kılıç 23.07.2018 - 12:45
Kaçırdığınız bir fragman mı var yoksa?

Sinema ve televizyon dünyasının en büyük fuarlarından biri olan San Diego Comic-Con fuarının 2018 ayağı bugün itibari ile kapılarını kapatıyor. Bu büyük fuarda kapalı kapılar ardında olduğu kadar yayınlanan onlarca fragman da bulunmakta. Bu fragmanlardan bazılarını fuar boyunca sizlere zaten aktardık. peki ya diğer fragmanlar?

Comic-Con 2018'de yayınlanan tüm fragmanlar

Başta da söylediğim gibi fuarda gösterilen fragmanlar kadar kapalı kapılar arkasında da birçok fragman sunuldu. Hatta örnek vermek gerekirse It: Chapter 2, Venom ve Bumblebee gibi filmlerin ilk görüntülerinin de fuarda yer aldığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra hali hazırda fragmanları ile karşımıza çıkan bazı filmlerin, özel görüntülerine de bu kapalı panellerde yer verilmiş. 

Tüm bunlara rağmen biz, şimdilik bize gösterilen fragmanlar ile yetinmek zorundayız. Özellikle uzun zamandır beklediğimiz bazı fragmanların Comic-Con fuarında karşımıza çıkmasına oldukça sevindik de diyebiliriz. Benim favorilerim ise Glass, Shazam ve Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald oldu. Siz de kendi favorileriniz ve en çok beklediğiniz filmleri bizimle paylaşmayı unutmayın. Şimdi gelin fuarda gösterilen fragmanlara bir kez daha göz atalım;

TITANS