1/2

Combo Crew (Mobil İnceleme)

Özgür Yıldız 28.05.2013 - 17:41
Fruit Ninja'yla adam dövülür mü?
Fruit Ninja oynayan bünyenize meyve kesmekten gına mı geldi? O halde Combo Crew tam da size göre bir mobil oyun. Beat-em-up yani bir nevi “yumruk manyağı yapın” tarzı oyunlar, bilgisayar oyun tarihinde hiçbir zaman popülerliklerini yitirmiyorlar. Bunun belki de en güzel örneği Combo Crew.

Combo Crew (Mobil İnceleme)
Oyunda genel amacımız kötü adamları olabildiğince çok dövmek. Karakteriniz ekranın neresinde olursa olsun istediğiniz rakibe dokunarak oraya doğru gidebiliyorsunuz. Rakibinizi yumruk manyağı yaptıktan sonra genellikle kendilerini korumaya başlıyorlar. İşte bu anda karakterinizin üzerine basılı tutarak “charge” saldırısı yapmanız gerekiyor. Böylelikle rakibinizin gardı düşüyor ve yine yumruk ve tekmelerle dalıyorsunuz.

Combo Crew, adından da anlaşılacağı gibi “combo” dolu bir oyun. İki parmağınızla birlikte sağa, sola, yukarı ve aşağı kaydırdığınızda, karakteriniz özel bir kombo hareketi yapıyor. Ancak bu kombo hareketini yaparken, arkadan yapılan hareketlere savunmasız bir durumda kalıyorsunuz. Yani komboyu yaparken dikkat edin.

Combo Crew (Mobil İnceleme)
Sol üstte gücünüz ve özel hareket barınız bulunuyor. Eğer dayak yemeden uzun süre arka arkaya rakiplerinizi dövebilirseniz, bu bar giderek doluyor ve en sonuna ulaştığında sol üstte bir buton ortaya çıkıyor. Bu butona basarak özel hareketinizi aktif hale getiriyorsunuz. Ardından yapacağınız tek şey ise parmağınızı cihazınızın üzerinde durmadan kaydırmak.