Cloudpunk PC için 23 Nisanda çıkıyor

Batuhan İnce 6.03.2020 - 10:52
Cyberpunk bir evrende geçen Cloudpunk, PC için Türkçe altyazı seçeneği ile beraber 23 Nisanda çıkıyor. Konsol sürümleri 2020'nin ileri bir taihine ertelendi.

Cyberpunk bir dünyada taşımacılık yaptığınız oyun Cloudpunk, PC (Steam) için 23 nisanda çıkış yapıyor. Oyunun konsol versiyonları 2020'nin ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülecek.

Ion Lands tarafından geliştirilen Cloudpunk, Nivalis şehrindeki bir kuryenin hikayesini anlatıyor. Bilim kurgu ögelerinin tonla yer aldığı oyunda gökyüzünde süzülerek Nivalis şehrindeki her yere ulaşarak birçok farklı hikayeyi deneyim edebileceğiniz vadediliyor.

Geliştiriciler, Cyberpunk bir evrende insanları vurmaktan farklı bir şeyler yapmak istediklerini belirtiyorlar. Yüksek teknoloji ile donatılan bir şehirde, basit bir kuryenin nasıl bir hayat yaşadığını ya da yaşamak zorunda olduğunu deneyimlememizi istenmiş.

Stüdyonun başındaki adam Marko Dieckmann yaptığı bir basın açıklamasında, "Cloudpunk özünde bir şehirde işleri yoluna koymaya çalışmak ile ilgilidir. Söz konusu şehir ister 80'lerin New York'u olsun, ister günümüzün San Francisco'su ya da günümüzden yüzlerce yıl sonraki bir gelecek şehri. Zengin nüfus ve diğer karakter arasındaki mücadele herkese tanıdık gelecek," dedi.

Cloudpunk PC için 23 Nisanda çıkıyor

Oyunun Steam açıklaması ise şu şekilde:
"İsmin Rania. Bu gece, Cloudpunk isimli, merkezi büyümekte olan Nivalis şehrinde bulunan, kısmen yasal bir şirket için çalışmaya başladın. Şehrin derinliklerindeki İliklerinden, gri bulutları delerek troposferin de ötesine geçmek üzere olan kulelere dek her yere gidiyorsun. Kuryelikte tehlikeli iş diye bir şey yok ve kimse bir Cloudpunk sürücüsünden daha hızlı olamaz!"

"Hikaye bazlı bu Cyperpunk oyununda toplumun her kesiminden androidleri, yapay zekalıları ve acımasız insanları içeren geniş bir yelpazedeki karakterlerle tanışacaksın. Herkesin bir hikayesi var ve gece ilerledikçe Nivalis'te her şey değişecek."

Cloudpunk Özellikleri

-Uçan aracınla ya da yaya olarak devasa bir dikey Cyberpunk şehrini keşfedeceksin
-Rania'nın gözlerinden kurumsal entrikaların, hackerların ve yapay zekalı dolandırıcıların dünyasındaki gizemleri ortaya çıkaracaksın
-Birçok değişik karakterle tanışacak ve onların günlük hayatlarına dalacaksın
-Aldığın kararlar Nivalis halkı üzerinde uzun sürecek etkilere sahip olacak
-Ek hikayelerin kilidini açarak gizli yerleri ve nesneleri keşfedeceksin

Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM
İşletim Sistemi: Windows 7+ (64 bit)
Bellek: 8 GB RAM
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Cloudpunk, PC için 23 Nisan 2020'de Türkçe dil desteğine sahip bir şekilde piyasaya sürülecek. Konsol versiyonları için çıkış tarihi vermeyen geliştiriciler 2020'nin ilerleyen dönemlerini işaret ediyor. Oyunu Steam'de istek listenize eklemek isterseniz eğer buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun çıkış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 12:46
Değişik duruyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cloudpunk PC için 23 Nisanda çıkıyor
İlginizi Çekebilir