Chris Hemsworth'lu Extraction filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 7.04.2020 - 15:02
Thor rolü ile hatırlayacağımız ünlü oyuncu Chris Hemsworth'un başrolde yer aldığı Netflix filmi Extraction'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Netflix geçtiğimiz günlerde ilk görüntülerini paylaştığı Extraction filminin ilk fragmanını yayınladı. Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor rolü ile adından söz ettiren Chris Hemsworth'un başrolde yer aldığı Extraction filmi bir kurtarma operasyonunu anlatacak

Chris Hemsworth'lu Extraction filminin ilk fragmanı yayınlandı

Extraction filmi Ande Parks'ın Ciudad isimli Grafik Roman'ından esinlenerek yapıldı. ilmin yönetmen koltuğunda Sam Hargrave'in olduğu yapımda iki önemli isim daha kamera arkasında yer alıyor. Hemsworth ile Marvel filmlerinde de çalışma imkanı bulan Russo Kardeşler, bu filmin de yapımcı koltuğuna oturmuş durumda. Aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken ve 24 Nisan'da Netflix üzerinden yayınlanacak olan Extraction filminin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Korkusuz ve kanunsuz bir paralı asker olan Tyler Rake (Chris Hemsworth), uluslararası bir suç baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmakla görevlendirilince kariyerinin en ölümcül görevine çıkar. Sam Hargrave'in yönettiği, nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bu aksiyonla dolu gerilimin yapımcılığını Avengers: Endgame'in vizyoner yönetmenleri Joe ve Anthony Russo üstleniyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chris Hemsworth'lu Extraction filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir