Chaos Domain (Demo İnceleme)

Hakan Bozdemir 20.11.2013 - 15:23
Anubis'in yüksek teknolojili hali
Antik Mısır mitolojisinde bulunan Anubis’i herkes tanır, öyle değil mi? Hani çakal başlı olan oğlanımız. İşte onun antik mitoloji zamanındaki halini tamamen unutmanız gerekiyor şimdi. Anubis’i mekanik bir halde düşünün. Üstelik silah da kullanıyor. İşte Chaos Domain böyle farklı bir oyun. Bugün sizlerle bu oyunun demosunu inceleyeceğiz. Steam Greenlight’ta onaylanmayı bekleyen ve Holy Wrap tarafından geliştirilen bu oyunumuz oldukça komik ve basit.

Karakterimiz yukarıda da belirtmiş olduğum gibi bir Anubis. Bu çakal başlı ile birlikte saldırıya uğramış büyük bir uzay gemisinde yer alıyoruz. Bu uzay gemisindeki karşımıza çıkan tüm düşmanları öldürmemiz gerekiyor. Yüksek teknolojiye sahip Anubis ile birlikte 2D bir aksiyon oyunu keyfi yaşıyoruz.

Chaos Domain (Demo İnceleme)
Genel olarak bağımsız oyunların geliştirildiği Unity motorunun aksine Chaos Domain Unreal-Engine motorunu kullanıyor. Bu motor ile birlikte daha kaliteli gözüktüğünü söyleyebilirim. En azından daha stabil bir yapıya sahip.

Oyunumuzun grafikleri 2.5D olarak tasarlanmış. Nostaljik bir hava katmak amacıyla Contra’ya benzetilmiş. Contra’ya benzetilmesi oyunun atmosferini daha ilgi çekici bir hale getirmiş diyebilirim. Kontroller birebir aynı. Kontroller haricinde ölüm animasyonları çok hoşuma gitti benim. Havada falan koşarken öldüğünüzde çok komik bir şekilde

Chaos Domain (Demo İnceleme)
Oyunun silahları da tıpkı Contra’daki gibi. Geliştirdiğiniz zaman farklı şekillerde atış yapıyorlar. Tabii bu silahlar demo içerisinde bulunmuyordu. Bir tek standart olan silahı kullanabiliyoruz. O da tekli atış yapabiliyor. Onun haricinde demo içerisinde başka bir silah kullanmamız mümkün değil. Eğer Greenlight’tan onay alırsa oyun farklı silahları da deneyebileceğiz.

Çıkışını yaptığı zaman içerisinde 30 bölüm bulunduracak ve farklı silahları denememize fırsat verecek. Şu an Steam Greenlight üzerinde bulunuyor ve oyunculardan desteğini bekliyor. Chaos Domain’i denemek isterseniz Greenlight’tan demosunu indirebilirsiniz. Bakalım destek toplayıp çıkışını yapabilecek mi?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chaos Domain (Demo İnceleme)
İlginizi Çekebilir