Captain Tsubasa oyunundan 'New Hero' adlı bir video daha geldi

Ersin Kılıç 23.03.2020 - 02:31
Ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Tsubasa'nın oyunu Captain Tsubasa: Rise Of New Champions için yeni bir video daha yayınlandı.

Hayranları tarafından merakla beklenen Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyunu için yeni bir video daha yayınlandı. Sık sık yeni video ile karşımıza çıkan oyunun 'New Hero' isimli bu yeni fragmanında oyunun yeni moduna yer verildiğini görüyoruz.

Captain Tsubasa oyunundan 'New Hero' adlı bir video daha geldi

Bildiğiniz gibi özellikle 90'lı yıllarda yayınlanan animesi ile ülkemizde de oldukça popüler olan ve bu popülerliğini her daim devam ettiren Captain Tsubasa'nın bildiğiniz gibi yeni oyunu geliyor. Eski oyunlara nazaran bu sefer farklı bir sisteme sahip olan Captain Tsubasa: Rise of New Champions, oyunculara daha akıcı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Özellikle karakterlerin kendine has hareketleri ve şutlarının oyuna birebir aktarıldığını görmüştük.

Oyunun bu yeni videosunda ise adından da anlaşılabileceği gibi kendi karakterimizin hikayesini deneyimlediğimiz oyun moduna yer verilmiş. İsminden, görünüşüne, sevinme hareketinden, özel vuruşuna kadar özelleştirebileceğimiz bir karakter ile 'New Hero' isimli oyun moduna girebileceğiz. Hangi takımda yer alacağınızı da seçebileceğiniz bu oyun modunda hikay ilerleyişi ve bazı seçimlere de yer verilecek. Oyunun bu modu ile ilgili yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain Tsubasa oyunundan 'New Hero' adlı bir video daha geldi
İlginizi Çekebilir