Call of Duty: Warzone 60 milyondan fazla indirildi

Berat Darıcı 6.05.2020 - 07:42
Call of Duty: Warzone 52 günde 60 milyondan fazla indirilmiş. Activision Blizzard 2020 yılının ilk çeyrek mâli sonuçlarını açıkladı.

Battle royal mi? Son yıllarda istemediğimiz kadar var sanırım. Türün son sevilen örneklerinden ise Call of Duty: Warzone başarılı çıkışıyla oyuncuların beğenisi kazandı. Activision Blizzard biraz geçte olsa 2020 yılının ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Elbette son bombası Warzone'dan bahsetmeyi unutmadı.

Call of Duty: Warzone, Activision Blizzard'a göre, açılışından bu yana geçen 52 gün içinde 60 milyondan fazla indirme sayısına ulaştı. Bu kadar paraşütü pandemi döneminde nereden buldu bizde bilmiyoruz. 11 Mart 2020 tarihinde çıkış yapan oyun henüz salgının ABD civarlarına yeni geldiği tarihe denk gelmişti. Eğer bir oyunsanız ve çıkışınız pandemiye denk geldiyse kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Ücretsiz olan oyun, Battle.net üzerinden indirilebiliyor.

Elbette oyun güzel, fakat sosyal mesafe ve karantinanın oyun için olumlu yönde etki ettiğini kimse inkar edemez. Oyun, şu anda 150 oyuncuya karşı büyük bir haritada hayatta kalma savaşı verilmek üzerine kurulu.

Call of Duty: Warzone 60 milyondan fazla indirildi

Call of Duty: Warzone devam ederken yeni Call of Duty oyunu geliyor

Activision Blizzard açıkladığı ilk çeyrek kazanç raporunda Call of Duty oyunlarına ve World of Warcraft'a yoğun talep olduğunu söyledi. İlk çeyrekte Activision'un aylık 102 milyon aktif kullanıcısı varmış. Call of Duty: Modern Warfare ise şimdiye kadar en fazla satış yapan Call of Duty oyunu olmuş. Diğer bir haberde Activision'ın bu yıl yeni bir Call of Duty oyununu daha çıkaracağı oldu. Oyunun Vietnam savaşını konu alması bekleniliyor. 2020 yılının yeni Call of Duty oyunun Sledgehammer Games ve Raven Software'in desteği ile yapılması planlanıyor.

Şu sıralar bazı oyuncular Call of Duty: Warzone'da helikopter üzerine araba koyarak uçurmakla uğraşıyor. Burada ironi yapmadım. Gerçekten pervanenin üzerinde dengeden duran araçlardan bahsediyorum. Unutmadan Cuma gününe kadar Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için çift XP etkinliği var. Etkinlik hem seviyeniz için hem de silahlarınızın seviyeleri için geçerli. Oyunun hile sorunu konusunda bir gelişme var mı diye merak ediyorsanız Activision bu konuya değinmedi. Yani eğer hileciler ile bir sorununuz varsa ya da sizin oyunlarınıza çok denk geliyorlarsa  bu haberimde size güzel gelişmeler veremeyeceğim.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 11:25
pc hileden geçilmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone 60 milyondan fazla indirildi
İlginizi Çekebilir