Call Of Duty Warzone 2 bugün duyurulabilir

Murathan Özlü 11.02.2022 - 19:05
Oyun dünyasında yaşanacak gelişmeleri önceden bilmesiyle tanınan Tom Henderson'u n son iddiasına göre Call Of Duty Warzone 2 11 Şubat'da (bugün) duyurulacak.

Uzun zamandır dedikodusu yapılan Call Of Duty Warzone 2 bugün (11 Şubat) duyurulabilir. Bloomberg bir süre önceki haberinde Activision-Blizzard'ın 3 Call of Duty oyunu üzerinde çalıştığını iddia etmişti. İddiaya göre Treyarch henüz adı duyulmamış yeni bir proje üzerinde, Infinity Ward ise 2019 yapımı Modern Warfare'ın devam oyunu ve Call of Duty: Warzone 2 üzerinde çalışıyor.

Call Of Duty Warzone 2 bugün içerisinde duyurulabilir

Oyun dünyasında yaşanacak gelişmeleri önceden duyurmasıyla ünlü Tom Henderson, Warzone 2 "haber ambargo"sunun bugün içerisinde kaldırılacağını iddia etmiş. Henderson, başka bir tweetinde ise Warzone 2 ile beraber Modern Warfare 2'nin de duyurulacağını iddia ediyor, ancak oyunların aynı gün çıkıp çıkmayacağı konusunda bilgisi olmadığını da belirtiyor.

Call Of Duty Warzone 2
Henderson'a göre Infinity Ward ilk Warzone oyununda yapılan hataların farkına vararak geliştirici ekibe aynı hataların tekrarlanmaması için uyarılarda bulunmuş.  Henderson, oyun geliştiricisi olan arkadaşlarından aldığı bilgiye göre Warzone'un ilk oyununda yaşanan sorunların sebebinin, Infinity Ward'un oyunu Black Ops Cold War ile birleştirmeye çalışması olduğunu belirtmiş.

Infinity Ward twitter hesabı, 3 Şubat tarihinde "Call of Duty serisinin yeni jenerasyon oyunları"nın yakında duyurulacağını yazmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 04:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call Of Duty Warzone 2 bugün duyurulabilir
İlginizi Çekebilir