Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için yeni güncelleme

Berat Darıcı 19.05.2020 - 15:28
Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için 1.21 güncellemesi yayınlandı. Yeni harita oyuna eklenirken silahlar için de denge değişiklikleri var.

Call of Duty: Warzone çıkışından beri yükselişini sürdüren ve rakibi olduğu diğer battle royal oyunlara göre oyuncuya çok daha fazla şans vermesiyle farkını ortaya koyan bir oyun oldu. Şimdiyse oyun için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin tek kötü yanıysa boyutu olabilir.

Activision tarafından yayınlanan ve Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty:Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için sürüm 1.21 güncellenmesi yayınladı. Modern Warfare için Gunfight haritası eklendi. Ek olarak multiplayer haritası Hardhat ve Ailes 9 için Face Off Monshpit eklenmiş durumda.

Call of Duty için indirmeniz istenilen güncelleme boyutu yine fazla

Oyunun PlayStation 4 güncelleme boyutu 20.2 GB olarak karşımıza çıkmakta. Xbox  One için 31 GB PC içinse Modern Warfare için 30GB ve Warzone için 26.1 GB olarak boyutlandırılmış.

Bildiğiniz gibi Warzone'da öldüğünüz zaman Gulag denilen bir sisteme düşüyorsunuz. Gulaglar Sovyet çalışma kampları ve hapishanelerdi. Yani en azından tarihte böyle. Bununla birlikte, Warzone'da 2020 yılıyla beraber Gulag biraz farklı bir anlam kazanmıştır. Tuvalet tarzı bir ortamda başka bir ölen oyuncuya karşı size verilen random bir silahı kullanarak kazanmanız isteniyor. Elbette karşınızdaki oyuncuya da aynı silahtan veriliyor. Gulag içerisinde bir süre geçtikten sonra bombalarınızda geliyor. Bombalar arasında flash, molotof ya da patlayıcı bombalar olabiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için yeni güncelleme

Silahlar için pek çok dengeleme mevcut

Şimdiyse Gulag sistemine yeni silahlar eklenmiş durumda. Silahları beğenmezseniz ortadaki bayrağı ele geçirmeye çalışarak da kazanmayı deneyebilirsiniz.

Diğer yandan bazı silahlara denge değişiklikleri gelmiş durumda. Doğrusu çok da iyi olmuş. FAL ve SCAR silahlarının nişan alma sürelerinde düşüş var. Yani artık daha hızlı nişan alarak ateş etmeye geçebileceksiniz. Sniper kullanırken uzun süre nefes tuttuktan sonra zorunlu nefes bırakıldığı zaman oluşan sallanma miktarı da düşürülmüş. Holger 26 geri tepmesi azaltılmış. VLK Rogue içinse ateş hızında artışa gidilmiş. Ayrıca 12 kalibre için artırılmış yakın hasar menzili değişikliği var.

Shield Turret satın alma istasyonlarından Armor Box ile değiştirilmiş. Fakat etraftan hâlâ Shield Turret bulup kullanma şansına sahipsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 14:36
güncelleme aşırı yüksek, olacak şey değil, yeniden bir oyun indiriyorsunuz resmen!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 10:17
Hileler varken warzone oynamak mümkün değil. Adama bazuka atıyorsun üstüne 1 şarjör boşaltıyorsun ölmüyor. O sana tek atıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 02:44
Packet Loss sorununu çözmek için hiçbir çabaları yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 19.05.2020 21:17
Akimbo kasmalarımda boşa gitti :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için yeni güncelleme
İlginizi Çekebilir