Bumblebee filminden ilk görsel yapımcılar tarafından paylaşıldı

Furkan Güler 27.12.2017 - 13:42
Bu sefer eskilere gidiyoruz.

Bumblebee karakteri, Transformers serisini seven tüm izleyicilerin ve okuyucuların favori karakteri olarak gösteriliyor. Serinin diğer karakterine göre daha renkli ve farklı bir kişiliği olan Bumblebee için özel bir film yapılacağı geride bıraktığımız aylarda belirtilmişti. Son olarak The Last Knight filmi ile izleyicilerinin karşısına çıkan Transformers serisi, ortaya konulan beş yapımın ardından hikayeyi değiştirme kararı alan yapımcılar, bunun için ilk adımları atmaya başladılar.

Bumblebee filminden ilk görsel geldi

Bumblebee filminden ilk görsel yayınlandı

Yönetmenlik koltuğunu Travis Knight'a emanet eden Paramount Pictures, filmin 1987 yılında geçtiğini ve Bumblebee'nin geçmişini anlatacağını belirtti. İnsanlardan saklanmak için California'ya saklanan Bumblebee'nin yolu, Hailee Steinfeld'in canlandırdığı Charlie Watson ile kesişecek.

Ortaya konuşan beş film ile birlikte seyir zevkini oldukça düşüren Transformers serisi umarız bu sefer yeni bir soluk ile karşımıza çıkar. Keza seride köklü bir şekilde yer etmiş karakteri hikaye pahasına harcayan senaristler, izleyicilerin serinin tarihinde yer edinebilmiş ikonik karakterleri daha çok sevdiğini yıllar sonra anladılar.

Diğer Transformers filmlerine nazaran savaş sahnelerinin daha az olacağı filmin teması maceraya daha yakın olarak. Filmin gösterim tarihi ise 21 Aralık 2018 olarak belirlenmiş durumda.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
yuco321
yuco321 27.12.2017 16:46
michael bay çekmediği için iyi olabileceğine inandığım bir film
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 15:45
Michael Bay yapımcıydı yönetmen değil..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bumblebee filminden ilk görsel geldi
İlginizi Çekebilir