Bu yaz çöllerde biraz hararet yaşayacağız

Merlinin Kazanı 28.01.2014 - 10:03
İşte yeni oyunun yeni kapak görseli
Firefly Stüdyoları yeni strateji simülasyon oyununun PC için bu yaz piyasaya sürüleceğini açıklıyor. Kesin tarih çıkışa yakın belli olacak olmakla birlikte, Stronghold Crusader 2’yi hazır olduğunda çıkarmayı hedefleyen geliştirme ekibi, oyunun üstünde sıkı bir şekilde çalışıyor.

Oyunun resmi web sitesinde yayınlanan haberde geliştiriciler süreçle ilgili kısaca bilgi veriyor:

“Oyunu yazın piyasaya sürmek aslında başlangıçta umduğumuzdan biraz daha geç. Fakat amacımız oyunun Crusader ismine yakışır bir oyun olması. Ne zaman Crusader’ı oynayan ve oyundan zevk alan birini görsek, hemen bize Crusader Patikası görevlerini nasıl zorla tamamladıklarını ya da 7 YZ karakteri tek seferde nasıl yendiklerini anlatıyorlar. İnsanların böyle anılarını gördükçe devam oyununu piyasaya sürmede acele etmekte tereddüt ediyoruz. Bu yüzden özellikleri kodlarken ve oyunu test ederken acele etmemeyi tercih ettik. Şu an çarpışma modunu ya da çoklu oyuncu modunu öğle yemeğinde oynayıp eğlenecek aşamaya geldik ki bu ekip için oldukça güzel bir duygu.

Oyunun şu anki durumuna bakarak yakında oyundaki çeşitli üniteleri ve kuşatma ekipmanlarını geliştirmek için biraz daha zaman harcayabiliriz. Bu ayrıca oyunu çıkarmadan önce oyundaki hata sayısını ve çökmeleri azaltmak ve oyunu eğlenceli olacak şekilde rötuşlamak için yeterince vaktimizin olacağı anlamına geliyor. Oyuncuların oyunu ellerinde görmek için aceleci olduklarını biliyoruz, fakat Crusader 2 piyasaya sürüldüğünde eğlenceli, stabil ve hazır olmalı.”

Bu yaz çöllerde biraz hararet yaşayacağız
Ayrıca bugün oyunun kapağını da size sunuyoruz. Kapakta bu oyunla çöllere geri dönen Crusader 1’in ana kahramanı Aslan Yürekli Richard olacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu yaz çöllerde biraz hararet yaşayacağız
İlginizi Çekebilir