Borderland filminin oyuncu kadrosu belli oldu

Özgür Deveci 7.07.2020 - 15:18
Charles Guard ve Thomas Guard'ın imzasını taşıyan aksiyon ve gerilim temalı Borderland filminin oyuncu kadrosu güçleniyor. Detaylar haberimizde!

Charles Guard ve Thomas Guard'ın imzasını taşıyan intikam temalı Borderland filminin oyuncu kadrosu güçleniyor. Açıklanan isimler arasında Charles Guard'ın eşi olan başarılı oyuncu Felicity Jones ile birlikte John Boyega, Jack Reynor ve Jodie Turner Smith bulunuyor.

Aksiyon ve gerilim temalı bu filmde sınırda görev yapan İrlandalı asker Michael'ın hikayesi anlatılıyor. Michael'ın eşi, Tempest adında bir çavuş tarafından tuzak kurularak öldürülür. Tempest gizli bir şekilde terörle mücadele operasyonuna liderlik etmek üzere Londra'ya geri gönderildiğinde Michael, acımasız ve yıkıcı bir askeri birlik olan ASU'ya katılır. Michael için oldukça kişisel olan bu görevde Tempest'ı öldürene kadar onun önünde hiç kimse duramayacaktır.

Borderland filminin oyuncu kadrosu belli oldu

2019'da vizyona giren The Uninvited filmiyle tanıdığımız Tom Guard ve Charles Guard‘ın yönetmenliğininde çekilen Borderland‘ın oyuncu kadrosu genişliyor. Filmin oyuncuları arasında Rogue One: A Star Wars Story ve The Theory of Everything filmlerinin yıldız oyuncusu Felicity Jones, yine başka bir Star Wars filmi olan The Force Awakens ile beyazperdede gördüğümüz John Boyega, Sing Street, Transformers: Age of Extinction ve Midsommar filmleriyle gönlümüzde taht kuran Jack Reynor ve Queen & Slim, Jett, Nightflyers yapımlarının başarılı aktristi Jodie Turner-Smith bulunuyor. Bu arada dünya çapında 50 milyon dolar hasılat elde eden The Uninvited çıktığı dönemde en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi film dallarında da aday gösterilmişti.

Guard kardeşler film ile ilgili "Borderland, intikama dayalı bir kovalamaca filmi oldu. Film, nabzınızı yükseltecek aksiyon sahnelerinin yanı sıra yaşadığınız döneme de göndermeler yapıyor. Karakter odaklı gelişen senaryonun, birinci sınıf bir oyuncu kadrosuna sahip olmasından ötürü büyük heyecan duyuyoruz." ifadelerinde bulundu.

Steven S. Moysey'nin The Road To Balcombe Street isimli kitabından ilham alınan filmin senaryosunu Tom Guard ve Charles Guard ile birlikte Ronan Bennett kaleme alacak. Son olarak kimle bu filmi merakla bekliyor? Açıklanan bu isimler hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 21:34
Borderland film :(( pandorada geçmedikten sonra hiç bi Borderland Borderland değildir... askldlakmd s
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 14:05
Konuya girişinizi.... :D Ulen Borderlands oyunun filmi sandım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderland filminin oyuncu kadrosu belli oldu
İlginizi Çekebilir