Android oyunlarını PC'de açan BlueStacks'in Nougat versiyonu çıktı

Ersin Kılıç 19.01.2018 - 14:27
BlueStacks ile Android oyunlarınızı PC'de oynayabilirsiniz

Teknolojinin ve bu bağlamda mobil oyunların gelişmesi ile birlikte oyun sektörünün seyri de değişmeye başladı bildiğiniz gibi. Birçok önemli firmanın artık mobil oyunları ana odağı yaptığını, bazı firmaların da bu tarafa doğru kaydığını görüyoruz. Hal böyle olunca Android gibi platformlara da çok daha fazla oyun çıkmaya başladı. Üstelik bu oyunlar hem oynanış hem de grafiksel açıdan her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

BlueStacks ile Android oyunlarınızı PC'de oynayın!

Tabi mobil platformda bu kadar çok oyun çıkması ile birlikte ufak ekranlarda oyun oynamak ya da batarya problemlerinden dolayı oyun oynamak da zorlaşabiliyor. Peki Android platformuna çıkan favori oyunlarınızı bilgisayarınızda oynamak ister miydiniz?

İşte BlueStacks isimli program tam da bu noktada devreye giriyor ve Android oyunlarınızı bilgisayarınızda oynamanıza olanak sağlıyor. Basit bir kurulum aşamasından sonra Google Play Store hesabınız ile programa giriş yapıyor ve tıpkı mobil platformda olduğu gibi dilediğiniz oyunu bilgisayarınıza indirip oynayabiliyorsunuz. Programın Android Nougat versiyonu da çıktı. BlueStacks programının Android Nougat Beta versiyonunu buradan indirebilir ve programla ilgili daha önce hazırladığımız videoya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 16:23
nox player kullanın
Kalan Karakter: 300 Gönder
BlueStacks'in Android Nougat Beta versiyonu çıktı
İlginizi Çekebilir