Bloodstained: Curse of the Moon 2 çıkış tarihi duyuruldu

Alparslan Gürlek 29.06.2020 - 13:26
Bloodstained: Curse of the Moon oyunu için gelecek devam oyununa dair çıkış tarihi duyuruldu. Paylaşılan fragmana göre oyun 10 Temmuz 2020'de çıkacak.

Inti Creates tarafından geliştirilen, Bloodstained: Curse of the Moon'un devam oyunu Bloodstained: Curse of the Moon 2 için bir fragman ile birlikte çıkış tarihi de duyuruldu. Oyun 10 Temmuz 2020 tarihinde PC, PS4, Xbox One, Switch platformları için çıkacak.

Bloodstained : Curse of the Moon 2 için çıkış tarihi duyuruldu

Yeni bir fragman ile Bloodstain: Curse of the Moon 2'nin 10 Temmuz 2020 tarihinde çıkacağını doğruladı. Oyunu da daha geçtiğimiz haftanın başında duyurmuşlardı. Çok hızlı gelişen oyunu beklediğimizden çok daha erken oynayabileceğiz.

Koşmak, atlamak, bir şeyleri öldürmek ve düşmanlarınıza bir şef öpücüğü kondurmak istiyorsanız oyun tam size göre. Orijinal Bloodstain: Curse of the Moon, Bloodstained: Ritual of the Night oyununun bir spin-off'uydu. Bu retro spin-off eski 8-Bit Castlevania oyunlarına daha yakın olacak.

Bloodstained: Curse of the Moon 2'de her oyuncunun oynanabilir karakterlerden herhangi birini seçmekte serbest olduğu iki oyunculu bir işbirliği modu da olacak. Bu fragmanda Miriam, Alfred ve Gebel oynanabilir karakterler olarak onaylanıyor. Bu karakterleri diğer iki Bloodstained oyununu oynayanlar zaten tanıyacaktır.

Bloodstained: Curse of the Moon 2  çıkış tarihi duyuruldu

Oyunda bütün şeytanların kökünü kurutacak Zangetsu ile de oynayabilirsiniz, kilise tarafından gönderilmiş iyileştirici Dominique ile de. Ben büyüden anlamam derseniz sizin için Robert adında bir keskin nişancı ve fırlattığı bombalar da oyunda hazır bekliyor olacak. Üzerindeki devasa zırh ile şeytanları öldüren bir corgi oynamak isterseniz Hachi de sizlerle. Miriam, düşmanlarına keskin şeyler fırlatmasıyla ünlü eski oyunlardan tanıdık hanım kızımız da yeni oyunda bulunuyor. Yine seride tanıdık isimlerden simyacı Alfred de bu oyunla yolculuğuna devam ediyor. Bu ikisinden, tüm insanoğlundan ve hemen hemen her şeyden nefret eden Gebel de yine bu oyunda bulunacak.

Inti Creates tarafından geliştirilen Bloodstain: Curse of the Moon 2 10 Temmuz 2020 tarihinde çıkıyor. Nostalji yaşamak isteyenler için PC(Steam), Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkacak. Eski oyunların remastered sürümlerini görmeye alıştığımız bu günlerde gelen bir devam oyunu da ilginç bir lezzet oldu. Siz de yenilerini görmek istediğiniz, doyamadığınız eski oyunları yorumlarda belirtebilirsiniz.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 08:07
Bi an Casltlevania sandım ya :)) Yazı fontu Castlevania: Lords of Shadow 2 ile birebir aynı :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2020 16:01
Oyun budur be!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodstained: Curse of the Moon 2  çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir