James Gunn, Comic Con fuarında Bloodborne filmini duyurabilir

Ersin Kılıç 18.07.2018 - 16:18
James Gunn'dan Bloodborne sinyalleri geldi

Bugün oldukça sürpriz bir haber geldi ve James Gunn'ın Bloodborne filmini duyurabileceği ortaya çıktı. Sadece bu neslin değil, son dönemin en sağlam oyunlarından biri olan Bloodborne, hala Playstation 4'ün en iyi oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Hikayesi ve temasıyla da dikkat çeken oyunun filmi için şimdiye kadar somut bir adım ya da açıklama gelmemişti. Ünlü yönetmen James Gunn'ın paylaştığı görsel ve duyuru ise oyunun hayranlarını ve tabi ki bizleri fazlasıyla heyecanlandırdı.

Bloodborne filmi Comic Con fuarında duyurulabilir!

Daha önce farklı projelerde yer alsa da yıldızı Guardians of the Galaxy filimleri ile parlayan ünlü yönetmenin Sony için bir film projesi üzerinde çalışacağı açıklanmıştı. İşte bu film ile ilgili ilk detaylar ise Comic Con fuarında gelecek. Olayın Bloodborne'a bağlanma sebebi ise oldukça farklı ve sağlam diyebiliriz. Çünkü James Gunn, kendi sosyal medya hesaplarından bir görsel paylaştı ve Comic Con fuarında Cuma günü yapacağı duyuruyu işaret etti. Burada paylaştığı görsele baktığımızda ise bize oldukça tanıdık geldiğini söyleyebiliriz.

Her ne kadar benzer işaretler farklı kurgularda sık sık karşımıza çıkıyor olsa da, paylaşılan görsele baktığımızda Bloodborne'da yer alan "Heir Rune" işaretine oldukça benzediğini görüyoruz. tabi işin arkasından bambaşka bir film de çıkabilir. Tüm bu soruların cevabını ise Comic Con fuarında öğreneceğiz.

Bloodborne filmi Comic Con fuarında karşımıza çıkabilir!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2018 09:13
hadi inş !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2018 16:50
maalesef bloodborne değil, Grant Morrison "Nameless" adlı çizgi romanı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2018 16:47
Film başlar başlamaz biter. The End yerine "You Died" der. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne filmi Comic Con fuarında karşımıza çıkabilir!
İlginizi Çekebilir