Blizzard'ın yeni MMORPG oyunu Project Titan'dan kötü haber

Onur Yürek 23.09.2014 - 23:32
Bu haber tüm hayranları üzecek gibi duruyor
Az bir süre değil, tam 10 yıl önce MMORPG severler olarak World of Warcraft oyunu ile ilk tanışmamızı yaşamıştık. Yıllarca oynadık (oynamaya devam da ediyoruz), zaman zaman sıkıldık, zaman zaman yeni içeriklerle heyecanımız tekrardan tavan yaptı.

World of Warcraft gibi efsanevi bir oyunun yapımcısı olan Blizzard'ı sanırım tanımayan yoktur artık. Fakat artık World of Warcraft'ın dönemi yavaş yavaş bitmeye başlamış durumda, aslında bu son bir kaç senedir herkesin farkında olduğu bir gerçek.

Bu durum World of Warcraft oyuncuları için aslında büyük bir problem değildi, çünkü onların yaklaşık olarak 7 senedir bekledikleri yeni bir Blizzard oyunu vardı. Project Titan...

Project Titan, Blizzard tarafından duyurulduğu günden beri heyecanla beklenen yeni nesil bir MMORPG oyunuydu. Üstelik evren olarak ne Warcraft, ne Diablo, ne de Starcraft temasına sahip olmayan, başlı başına yeni bir yapım olacaktı.

Blizzard'ın yeni MMORPG oyunu Project Titan'dan kötü haber
Bu haber bir Blizzard hayranı olarak beni ve elbette tüm Blizzard hayranlarını aslında oldukça üzdü diyebilirim. Çünkü bugün Blizzard tarafından gelen bir açıklamayla birlikte Project Titan'ın iptal edildiği duyuruldu.

Konuyla ilgili Morhaime'ın yaptığı açıklamaysa; "Tutkuyu bulamadık... değerlendirme sürecimiz hakkında konuşup, oyunu gerçekten yapıp yapmak istemediğimizi değerlendirdik. Aslına bakarsanız aldığımız cevap, hayır oldu." şeklinde oldu.

Ben kendi adıma bu kadar uzun süreli bir bekleyişin ardından gerçekten üzüldüm, peki sizler konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'ın yeni MMORPG oyunu Project Titan'dan kötü haber
İlginizi Çekebilir