Blizzard, Diablo 4 için tasarımcı arayışına başladı

Taylan Bal 1.08.2023 - 15:04
Blizzard, resmi kariyer sayfasına göre, Diablo 4 için baş sezon tasarımcısı aramakta olduğunu duyurdu.

Bu, geliştiricinin Diablo 4 Sezon 1 güncellemesi için topluluktan ciddi bir geri dönüş aldığı zamanlarda gerçekleşiyor olması kafaları karıştırdı. Zira Blizzard da daha önce güncellemedeki hatalardan haberdar olduğunu açıklamış ve bunu düzeltme yoluna gideceğini belirtmişti.

Blizzard sezon tasarımcısı arıyor

Sezon 1 yaması, 18 Temmuz'da, Malignant Mevsimi başlamadan iki gün önce geldi. Güncelleme, oyunun birçok unsurunu değiştirdi ve Diablo 4'teki tüm karakter sınıflarını zayıflattı. Topluluk, bazı Diablo 4 yapılarının inanılmaz miktarda hasar verdiğini göz önünde bulundurarak bazı güç düşürmeleriyle zaten başından beri aynı fikirdeydi. Fakat oyunun geri kalanındaki çoğu değişiklikten asla memnun olunmadı.

Blizzard sezon tasarımcısı arıyor

Oyuncular, bu yama konusunda birleşmiş gibi görünüyor ve bu durum, güncelleme yayınlandıktan sadece 24 saat sonra Blizzard'ın acil bir yayın düzenlemesine neden oldu. Yayında, Blizzard, gelecekte böyle yamalar yayınlamaktan kaçınacaklarını ve yakın zamanda oyuna gelecek olan büyük revizyonları duyurdu. Ek olarak Blizzard, Diablo 4 mevsimleri için önemli bir pozisyon için işe alım yaparak kadrosunu güçlendirmeyi de amaçlıyor.

Blizzard iş ilanlarını yayınladı

İş ilanına göre, baş sezon tasarımcısı pozisyonu adaydan en az 5 yıl oyun tasarımı deneyimi istiyor, bunun içinde 2 yıl liderlik(senior) pozisyonunda olması gerekiyor. İş açıklaması aslında rolle ilgili detayları açıklamıyor ancak başlık oldukça açıklayıcı olarak karşımıza çıkıyor. Bu kişi gelecekteki Diablo 4 mevsimlerinden sorumlu olacak. Bu, Blizzard'ın New York, Texas veya California'daki konumlarından birinden çalışma seçeneğine sahip olan hibrit bir rol olarak görünüyor.

Bu iş ilanının ilginç olmasının nedeni, bizce sadece zamanlaması. Blizzard'ın yeni boşalan bir pozisyon için mi yoksa tamamen yeni bir pozisyon için mi işe alım yaptığı belirtilmedi. Bununla birlikte, Blizzard'ın Diablo 4 ekibini güçlendirmek için yeni yetenekler aradığı gerçeği, aslında kolay vazgeçmeyip her şeyi düzeltmek istediklerini de gösteriyor. 

Ek olarak, Blizzard, Diablo 4 için diğer önemli pozisyonlar için de birden fazla açık iş ilanına sahip. Şu anda Blizzard, topluluğun Sezon 1 yamasında vurguladığı sorunları düzeltmeye aktif olarak çalışıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2023 09:56
bütün diabloları deli gibi oynamama rağmen 4 ilk duyruldu çok heycanlandım sonra gittikçe heycanım gitti betasini fln oynadım hoşumada gitti ama oyunu hala almadım çünkü blizzard biyerde patlicağana o kadar eminim ki güzelim diablo yu arcade yaptılar sırf oyun oynansın diye salak salak işlere girdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard, Diablo 4 için tasarımcı arayışına başladı
İlginizi Çekebilir