Blizzard "Overwatch" isminin haklarını satın aldı!

Can Arabacı 8.04.2014 - 10:38
Overwatch da ne ola ki?
Biz Blizzard'dan Warlords of Draenor'un sinematiğini, Legacy of Void'le ilgili yeni haberleri ve Heroes of the Storm'un betaya düşeceği müjdesini beklerken hiç beklenmedik bir gelişme oldu ve Blizzard "Overwatch" isminin haklarını alarak hepimizi şaşırttı!

Overwatch'un bir oyun olduğundan hemen hemen eminiz. Zira alınan telif hakkında "Computer game software, computer game discs, downloadable computer game programs" ifadeleri bulunmakta. Bu da ortaya iki ihtimali çıkartıyor: Overwatch ya Blizzard'ın gizli kapaklı geliştirdiği tamamen yeni diğer oyunu, ya da Titan kod adlı oyunun artık resmi bir adı mevcut. Bütün bunlara Left 4 Dead'de baş tasarımcı, Counter-Strike'ta ise programcı olarak görev almış Michael Booth'un geçtiğimiz Mayıs ayından beri Blizzard'ın henüz açıklanmamış bir projesinde Oyun Yönetmenliği yaptığını düşünürsek "Overwatch"un FPS ya da Shooter elementleri taşıyor olma ihtimali bir hayli artıyor. Yine Blizzard'ın yakın zamanda verdiği iş ilanlarını da düşünecek olursak oyunun multiplayer çekişme tarafının da güçlü olacağını tahmin etmek mümkün.

Yani kısacası Overwatch, çok yüksek ihtimalle Blizzard'ın Online Shooter/FPS'lerin dünyasına bir şekilde girme çabası olarak karşımıza çıkacak. "Blizzard ne anlar FPS'den?" demeden önce adamların yaptığı ilk MMO'nun da World of Warcraft olduğunu hatırlatmak gerek. Bakalım bu sefer de bu türdeki ilk denemelerinde hedefi tam 12'den vurabilecek mi Blizzard?

Blizzard "Overwatch" isminin haklarını satın aldı!
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard "Overwatch" isminin haklarını satın aldı!
İlginizi Çekebilir