Blair Witch'ten yeni oynanış videosu geldi

Furkan Güler 29.07.2019 - 14:49
Mekaniklere yakından bakıyoruz.

Geçtiğimiz E3 2019 fuarında duyurulan ve etkinliği izleyenlerin üstüne sürpriz etkisi oluşturan Blair Witch'ten yeni oynanış videosu geldi. Beyaz perdede sükse yapan markanın bir kez daha oyun dünyasına uyarlanması, korku oyuncularını heyecanlandırmış durumda. Observer ve Layers of Fear oyunlarının geliştiricileri Bloober Team tarafından geliştirilen Blair Witch'in, Game Informer tarafından yayınlanan yeni oynanış videosunda oyunun dinamiklerine yakından bakıyoruz.

Blair Witch'ten yeni oynanış videosu geldi

Eski filmde gösterilen mekanların oyunda da olacağını açıklayan yapımcılar, hikayenin ve karakterlerin filmlerden farklı olacağının altını çizdi. Ormanların içerisinde elimizde kameramızla dolaşacağımız oyunda keşif öğesinin fazlaca bulunacağı söyleniyor. Hali hazırda ana karakterimizi polis olarak belirleyen geliştiriciler, dedektifliğin oyun içerisinde mekaniklere yedirileceğini açıkladı. Yayınlanan oynanış videosundan da bu mekaniklere bakma şansı elde ediyoruz.

Sadece PC ve Xbox One platformuna çıkacağı açıklanan yapım, 30 Ağustos 2019 tarihinde piyasada olacak. Bu senenin en iddialı korku oyunlarından bir tanesi olan Blair Witch, bakalım beklediği etkiyi görebilecek mi? Microsoft'un destekleriyle geliştirildiği söylenen oyun, Xbox One X'te 4K çözünürlükte oynanabilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2019 02:40
Kaliteli yapımlar olduğu sürece kabulümüzdür...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blair Witch'ten yeni oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir