Black Widow, Eternals gibi Disney filmlerinin yeni vizyon tarihleri açıklandı

Ersin Kılıç 5.04.2020 - 13:00
Covid-19, yani tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını sebebiyle ertelenen Disney filmlerinin yeni vizyon tarihleri açıklanmaya başladı.

Black Widow ve The Eternals gibi merakla beklenen Disney filmlerinin yeni vizyon tarihleri açıklandı. Bildiğiniz gibi ülkemiz dahil olmak üzere bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını, tüm sektörleri olduğu gibi oyun ve sinema sektörünü de derinden etkilemiş durumda. Bu bağlamda merakla beklenen birçok önemli filmin ertelendiklerine şahit olmuştuk. Son olarak Disney tarafında 1 Mayıs'ta gösterime girmesi beklenen Black Widow filmi belirsiz bir tarihe ertelenmişti. İşte bugün Black Widow başta olmak üzere firmanın birçok önemli yapımının yeni tarihleri açıklandı.

Back Widow, Eternals gibi Disney filmlerinin yeni vizyon tarihleri açıklandı

Disney tarafından yapılan açıklamaya göre Scarlett Johansson'u bir kez daha Natasha Romanoff rolü ile izleyeceğimiz Black Widow filmi 6 Kasım 2020 tarihinde gösterime girecek. Normalde o tarihte gösterime girmesi beklenen The Eternals filmi ise 2021 yılına kaydırılmış durumda. The Eternals'ın gösterim tarihi ise 21 Şubat 2021 olarak açıklandı. Diğer taraftan bu iki film dışında Marvel Sinematik Evreni'nin diğer halkaları hakkında da yeni tarih açıklamaları yapıldı. Genel olarak baktığımızda ise her filmin bir çeyrek süreç ileriye ertelendiğini görüyoruz.

Black Widow, Eternals gibi Disney filmlerinin yeni vizyon tarihleri açıklandı

Yapılan açıklamaya göre Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi 7 Mayıs 2021 tarihine, Doctor Strange and the Multiverse of Madness filmi 5 Kasım 2021 tarihine, Thor: Love And Thunder filmi 18 Şubat 2022 tarihine, Captain Marvel 2 filmi 8 Temmuz 2022 tarihine ve son olarak Black Panther 2 filmi ise 8 Mayıs 2022 tarihine kaydırılmış durumda.

Tabi tüm bu tarihler Koronavirüs Salgını'nın gidişatına bağlı olarak değişiklik de gösterebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Widow, Eternals gibi Disney filmlerinin yeni vizyon tarihleri açıklandı
İlginizi Çekebilir