Black Ops 6 Hileleri İle Baş Edilemiyor

Tunay Şahin 26.10.2024 - 12:04
Black Ops 6 hileleri oyuncuların deneyimini zorluyor. RICOCHET sistemi ile hilecilere karşı alınan önlemler de yetersiz kalıyor.

Call of Duty: Black Ops 6'nın çıkışından sadece saatler sonra, "tespit edilemeyen" hileler hızla yayılmaya başladı. FPS severler için büyük heyecan yaratan oyun, RICOCHET hile karşıtı sistemi ile hilecilere karşı koymaya çalışsa da, internet hile siteleri oyunun güvenlik önlemlerini zorlamaya kararlı. Black Ops 6 hileleri, oyun deneyimini etkileyen ciddi bir sorun olarak gündemde.

Black Ops 6 Hileleri İçin RICOCHET'le Savaşılıyor

Black Ops 6 Hileleri İle Baş Edilemiyor
İlginizi Çekebilir: Black Ops 6'da Gelişmiş Ses Deneyimi İçin Fazladan Ödeme Yapmalısınız

RICOCHET sistemi, Call of Duty serisinin son oyununda hilecilere karşı daha güçlü bir koruma sağlama iddiasında. Ancak hile satıcıları, bu güvenlik önlemlerini aşan yöntemler geliştirdiklerini iddia ediyor. Özellikle Aimbot, Wallhack ve BOX ESP gibi özellikler, oyunculara avantaj sağlayarak hile karşıtı algoritmalardan kaçınmayı hedefliyor. Hile siteleri, bu hilelerin "doğal bir oyun deneyimi" sunduğunu, hatta insan hareketlerini taklit eden Aimbot'larla diğer oyuncuların şüphelenmesini engellemeye çalıştığını belirtiyor.

Call of Duty ekibi, RICOCHET sisteminin hilecileri hızlı bir şekilde tespit edip yasaklama sürecini optimize etmeye odaklanıyor. Şirket, bir oyuncunun hile kullandığını anlamasının ardından maksimum bir saat içinde bu oyuncuları oyundan uzaklaştırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz beta sürecinde yapılan ince ayarlar ve tespit sistemi güncellemeleri sayesinde, hilecilerin oyun deneyimini bozmadan önce hızla tespit edilmesi sağlandı. Örneğin, İkinci Hafta Sonu yasaklamalarının %25’i, hilecilerin ilk maçlarında gerçekleşti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops 6 Hileleri İle Baş Edilemiyor
İlginizi Çekebilir