Black Myth: Wukong, Gamescom 2023 açılış gecesinde

Taylan Bal 16.08.2023 - 11:53
Gamescom 2023 Açılış Gecesi Etkinliği'ne az bir zaman kala, en çok beklenen aksiyon oyunlarından biri olan Black Myth: Wukong'un tanıtılacağı doğrulandı.

Her yıl yüz binlerce hayran ve endüstri içerisindeki uzmanlar, etkinlik için Almanya'ya akın ederken, Geoff Keighley'in Açılış Gecesi Etkinliği, duyurular ve dünya prömiyerleriyle dolu bir akşamla kutlamalar haftasını başlatıyor. Bu yıl, bu prömiyerlerden biri de Black Myth: Wukong'a yeni bir bakış olacak.

Black Myth: Wukong uzun zamandır bekleniyor

Black Myth: Wukong'un ilk fragmanı, etkileyici grafikleri ve Epic Souls benzeri oyun tarzıyla 2020 yılında interneti kasıp kavurmuştu. Başlangıçta, Çin merkezli küçük Game Science stüdyosuna yetenek çekmeyi amaçlayan fragman, viral hale gelerek hızla en çok beklenen oyunlardan biri haline geldi. Şimdi, Black Myth: Wukong, Açılış Gecesi Etkinliği gösterisinde önemli ürünlerden biri gibi görünüyor.

Keighley, sosyal medyada Açılış Gecesi Etkinliği'nde Black Myth: Wukong'a yeni bir bakış sunulacağını duyurdu. Bu, Black Myth: Wukong'un geçen yılki sekiz dakikalık oynanış fragmanından bu yana ilk bakış olacak. Oyuncuların ne kadarını göreceği kesin değil, ancak Keighley, bunun beklenen Souls benzeri oyunun "dünya prömiyeri" bakışı olacağını söz veriyor.

Açılış gecesi Gamescom’un YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak

Açılış Gecesi Etkinliği fiziksel bir etkinlik olsa da, dünya çapında Gamescom'un YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. Keighley'nin zaten Alan Wake 2'nin, 2023'ün en büyük yaklaşan korku oyunlarından birinin yeni bir bakışını da sızdırdığından, diğer büyük duyurular ve prömiyerler de kesin olacak. Açılış Gecesi Etkinliği, Gamescom resmi olarak başlamadan önce 22 Ağustos Salı akşamı gerçekleşecek.

Black Myth: Wukong'un arkasındaki stüdyo nispeten küçük olmasına rağmen, oyunun arkasında büyük bir heyecan var. Şimdiden gelecek yazın sürpriz bir hit olabileceği hissine kapılmadan edemiyoruz. 

Ayrıca muhtemelen AAA yayıncılarının etrafına plan yapmak isteyebileceği bir oyun da olabilir. Black Myth: Wukong'un gelecek yılın en iyi oyunlarından biri olması şaşırtıcı olmaz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2023 17:06
bakalım ne kadar downgrade yemiş oyun
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 18:59
Downgrade yemese bu seferde pc kaldırmıyor diye ağlarsın. :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 07:01
Bu Gamescom ne saçma etkinlik arkadaş böyle. Etkinlikte gösterilecek oyunların sürpriz olması gerekirken, sunucu olacak adam gösterilecek oyunları hergün etkinlik başlamadan önce söylüyor. Ne anladık o zaman bu işten? İzlemeye gerek yok ki o zaman.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Myth: Wukong, Gamescom 2023 açılış gecesinde
İlginizi Çekebilir