1/2

Black Flag'de "Stealth" yöntemleri

Yiğitcan Erdoğan 19.10.2013 - 13:24
Assassin'liğin bir düsturu var
Assassin's Creed serisinin merakla beklenen son oyunu Black Flag resmen Ubisoft'un bu sonbahar için tek umudu hâline geldi çıktı. Watch Dogs'un ertelenmesiyle beraber Ubisoft yeni nesle ilk adımını Black Flag ile atacak. Bundan da önemlisi Assassin's Creed III ile biraz ağzının tadı bozulmuş oyuncuları tekrar kazanmaya çalışacak. Bu uğurda da oyun duyurulduğundan beri agresif bir şekilde oyunu tanıtıyorlar. Bir şikâyetimiz yok tabii, hele ki bu infografik serilerini devam ettirdikleri sürece. Donanmalarla ilgili bilgi kartlarından sonra bu sefer de suikastçiliğin ana düsturu "stealth", yani "gizlilik" hakkında bilgi kartları yayınlandı. Black Flag'de işimizi sessizce görmek için kullanacağımız silah ve taktikleri anlatan görseller gayet güzel çizimlerle de süslenmiş. Sizin için aşağıda derledik.

Black Flag'de "Stealth" yöntemleri
Gizli Bıçak
Mesleki Alet
Edward Assassin'lerin ünlü eklentisine sahip olacak: Hidden Blade/Gizli Bıçak. Suikastçiler için nihai gizlilik aleti olan bu gizlenebilir bıçak gizlice bir düşmana yaklaşıp işini bitirmek için kullanılabilir. Bıçak aynı zamanda düz çatışmada kullanılabilecek denli çok yönlüdür. Edward'da bunlardan iki tane var.

Black Flag'de "Stealth" yöntemleri
Sis Bombası
Duman ve Aynalar
Suikastçilern klasik bir silahı olan sis bombası cephaneliğinizdeki yerini kazanacak.
Onları Habersiz Yakalayın
Sis bombasını muhafızların yanından fark edilmeden geçmek için kullanın.
Köşeye Kıstırılmış
Bir anda sis bombasının ilerlemeye başlamış rakiplere karşı uzamış bir çatışmayı sonlandırmak için ihtiyacınız olan şey olduğunu fark edebilirsiniz.


Black Flag'de "Stealth" yöntemleri
Üfleç
Sessizce saldırın
Karayip yerlilerinin silahlarından biri olan üfleç ile serbestçe hedef alın ve üfleçin oklarından birini gizli kalmak için kullanın.
Zehrini seç
Düşmanlarınızı hedef almadan ypamanız gereken bir seçim var. Dilerseniz onları geçici olarak uyku oku ile bayıltın, dilerseniz çılgınlık oku ile kontrollerini kaybettirin.