Birinci Dünya Savaşı temalı Tannenberg Steam'de yayınlandı

Ahmet Özçilingir 14.02.2019 - 17:06
Verdun'un ardından Tannenberg Muharebesi'ne katılacağız

Birinci dünya savaşı temalı, Tannenberg, Steam'de yayınlandı. 16 Kasım 2017'de Steam'de erken erişime giren çok oyunculu, çevrim içi savaş oyunu, Tannenberg'in Şubat ayında eren erişimden çıkarak tam sürüme geçeceği açıklanmıştı. 1. Dünya Savaşı'nın Verdun cephesini konu alan aynı türdeki savaş oyunu Verdun'u geliştiren Blackmail Games, bu sefer de ibreyi Tannenberg Muharebesi'ne çeviriyor. Tannenberg 13 Şubat itibariyle Steam'de yayınlandı. Oyun şu anda Steam'de yüzde 15 indirim ile 27,20 TL'ye satılıyor.

1. Dünya Savaşı temalı Tanneberg yayınlandı

Verdun'un geliştiricilerinin yeni oyunu Tannenberg'de Birinci Dünya Savaşı'nın farklı bir cephesine bakış atıyoruz. bu sefer adres Doğru Cephesi. 64 kişilik oyun modları ile dikkat çeken yapımda, Rus İmparatorluğu ve Almanya arasında cereyan eden yoğun mücadeleler konu ediliyor. Oyunun Steam açıklama kısmında şu ifadelere yer verilmiş;

"Bu tarihsel oyun, Doğu Cephesi'nin gölleri, ormanları, dağları ve karlı platolarında geçiyor - tarihin en ikonik kuşatma savaşlarından biri olan 1914'teki Tannenberg Muharebesi'nden ilham alıyor. Oyuncular; Rus Frontovik ve Kazak timleri ile Romenler tarafından savaş meydanına getirilen ve gerçeğine yakın modellenmiş ekipman ile başa çıkmakta uzmanlaşabilecekler ya da İttifak Güçleri'ne katılarak Avusturya-Macaristan K.u.K. timi, Alman Piyadeleri ve Bulgarlar'ın yanında savaşacaklar. "

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 07:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2021 04:28
Rus İmparatorluğu he mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Birinci Dünya Savaşı temalı Tannenberg Steam'de yayınlandı
İlginizi Çekebilir