Birçok Assassin's Creed Remake Oyunu Geliyor

Tunay Şahin 27.06.2024 - 22:58
Ubisoft, Assassin's Creed serisinin yeniden yapımlarının yolda olduğunu doğruladı. Birden fazla AC oyunu yeniden yapılıyor.

Ubisoft, blogunda Assassin's Creed serisinin eski oyunlarının yeniden yapımlarının yolda olduğunu resmen açıkladı. Bu yenilik, serinin yayın programını hızlandırarak "Assassin's Creed oyunlarının daha düzenli olarak çıkmasına" olanak tanıyacak. CEO Yves Guillemot, serinin geleceğine dair verdiği bir röportajda bu müjdeli haberi paylaştı: "Öncelikle, oyuncular geçmişte yarattığımız bazı oyunları yeniden ziyaret etmemize ve onları modernize etmemize olanak tanıyacak bazı yeniden yapımlar için heyecanlanabilir; eski Assassin's Creed oyunlarımızdan bazılarında hala son derece zengin dünyalar var."

Ubisoft, Assassin's Creed Yeniden Yapımlarını Duyurdu

Assassin's Creed serisinin önceki oyunlarına, örneğin Assassin's Creed II, Brotherhood ve The Ezio Collection'daki Revelations gibi oyunlara basit yeniden yapımlar yapılmıştı, ancak hiçbiri tam anlamıyla yeniden yapım olarak adlandırılabilecek bir revizyon görmedi. 2024'ün başından bu yana, Ubisoft'ta Assassin's Creed'in yeniden yapımının geliştirildiğine dair çok sayıda rapor var ve bunlardan en önemlisi Assassin's Creed IV: Black Flag'in yeniden yapımı. Bu yeni röportajla birlikte bu iddialar doğrulanmış oldu. Guillemot, bu yeniden yapımların yanı sıra seride daha fazla çeşitliliğin amaçlandığını belirtti.

Birçok Assassin's Creed Remake Oyunu Geliyor

"İkinci olarak, sorunuza cevap vermek gerekirse, bol miktarda deneyim çeşitliliği olacak. Amaç Assassin's Creed oyunlarının daha düzenli olarak çıkması, ancak her yıl aynı deneyim olmaması" dedi. "Assassin's Creed Shadows'tan çok farklı bir oyun olacağını duyurduğumuz Assassin's Creed Hexe de dahil olmak üzere gelecek pek çok güzel şey var. İnsanları şaşırtacağımızı düşünüyorum."

İlginizi Çekebilir: Geçmişten Bugüne Assassin's Creed Serisi

Assassin's Creed hayranları, bu yeniden yapımların hangi oyunları kapsayacağını ve nasıl bir deneyim sunacaklarını büyük bir merakla bekliyor. Yeniden yapılmasını umduğunuz belirli bir Assassin's Creed oyunu var mı? Seçiminizi aşağıdaki yorumlarda paylaşın.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 12:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2024 11:21
Black Flag gazıyla skull & bones'u yaptılar ve ellerinde patladı. Black Flag2 yi yapsalardı yok satardı.
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 02:57
Ve black flag devam isteyen bir oyundu adamın çocuğu vardı belkide çocuk büyümüş babasını aramaya çıkmıştır ve black flag 2
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 16:17
Bunun yerine splinter cell Remake e hız verin lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2024 17:02
Assassins Creed gerçekten miğde bulandırdı artık. Yeter ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2024 13:04
Geliştiricileri biz bilerek oyunları kötü yapıyoruz, istersek iyisini yaparız diyerek maaş zammı talep etmedi mi? Ben o haberi burada okudum. Hadi bizim ubisoft oyunları iyi değil eleştirimize inanmıyorsunuz, geliştiricilerin ta kendisi söyledi onlara da mı inanmıyorsunuz? Remake yapsalar ne olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2024 11:45
Ezio üçlemesi ve black flag yeterli
Kalan Karakter: 300 Gönder
Birçok Assassin's Creed Remake Oyunu Geliyor
İlginizi Çekebilir