1/2

Bir Viking hikayesi: The Banner Saga

Ceyda Doğan 16.12.2013 - 16:05
Kuzeyin korkusuz savaşçılarını yönetin
"Tanrılar öldü. Sorun olan bu değil. Sorun, herkesin bunu bilmesi."

Oyun dünyası, sayısız hayal gücüne sahip bir evren. Kimimiz süper kahramanlarla yaşarken, kimimiz Orta Dünya'nın engin sularında nefes almaya çalışıyoruz. Kimimiz teknolojinin son harikasını incelerken, kimimiz gelecekte var olmayı umut ediyoruz. Kısacası her oyunseverin kendi dünyası, milyonlarca yıldız kadar parlak ve gün geçtikçe de mükemmel hikayelere yelken açıyor.

Bir Viking hikayesi: The Banner Saga
Her oyunun kendisine has bir hikayesi olduğunu söylemişken; kuzeyin korkusuz savaşçıları olan Vikinglerle tanışmaya hazır olun. Özellikle de seçimler söz konusu olduğunda The Banner Saga biraz daha farklı bakış açısına sahip ve Vikinglerle arası iyi olup, onların özüne dönmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat.

Viking savaşçılarını ana tema alan The Banner Saga, RPG ve TBS türünde piyasaya çıkacak. Ayrıca sıra tabanlı oyunları seven kitleye hitap ediyor. Stratejik yönleriyle ön plana çıkacak gibi duruyor ve RPG'nin karakter gelişim özelliklerini de barındırıyor.

Bir Viking hikayesi: The Banner Saga
The Banner Saga'nın yapımcıları olan Stoic Games, BioWare’den ayrılan oldukça deneyimli bir ekipten oluşuyor.

The Banner Saga, üç bölümden oluşacak ve denemek isteyenler için çoklu oyuncu modu şu an Steam üzerinden bedava. 14 Ocak tarihinde ise ilk bölüm piyasaya çıkacak.