BioWare, Dragon Age: The Veilguard Planlarını Açıkladı

Tunay Şahin 13.07.2024 - 12:17
BioWare, Dragon Age: The Veilguard hakkında yeni detayları San Diego ComicCon 2024'de açıklayacak.

Dragon Age hayranları, Dragon Age: The Veilguard'ın çıkış tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Bu yılki Xbox Games Showcase sırasında duyurulan 2024 sonbaharı çıkış aralığı, oyunu ve karakterlerini olarak deneyimlemek için sabırsızlanan fandomun çoğunluğu için yeterli olmadı. Daha fazla beklemek istemeyen hayranlar, yeni bir duyuru sayesinde umutlarını artırdı. Bu ayın sonunda gerçekleşecek San Diego Comic Con (SDCC) etkinliğinde çıkış tarihinin açıklanması mümkün olabilir.

SDCC'de Dragon Age: The Veilguard Etkinlikleri

"Dragon Age hayranlarına heyecan verici bir haberimiz var, bu ayın sonunda SDCC'de olacağız! İster uzun süredir hayranımız olun ister topluluğa yeni katılmış olun, sizi orada görmek için sabırsızlanıyoruz". Resmi Dragon Age X hesabından yapılan paylaşım, BioWare'in ve yeni oyunlarının bu yılki San Diego Comic Con'da yer alacağını doğruladı. Gönderiye eklenen görsel, Dragon Age hayranlarının SDCC'de aşağıdaki etkinlikleri dört gözle bekleyebileceğini gösteriyor.

  • 25 Temmuz: Neve, Harding, Lucanis ve Emmrich için Seslendirme Yeteneği İmza Günü; Hard Rock Hotel'de Fandom Partisi
  • 26 Temmuz: Neve, Harding, Lucanis ve Emmrich ile Seslendirme Paneli
  • 28 Temmuz: The Veilguard'ın arkasındaki beyinlerle tanışmak için Dev Team imzası

San Diego Comic Con, Dragon Age: The Veilguard'ın çıkış tarihini duyurmak için ideal bir ortam olsa da, BioWare'in bu platformu kullanıp kullanmayacağı henüz kesin değil. Bunun 26 Temmuz'daki panelde açıklanabileceği ise sadece bir spekülasyon. BioWare'in dördüncü Dragon Age oyununun çıkış tarihini bu etkinlikte duyurup duyurmayacağına bakılmaksızın, oyundaki bazı yoldaşların ve romantizm seçeneklerinin arkasındaki oyuncularla tanışmak heyecan verici olacak.

San Diego Comic Con, 25 Temmuz Perşembe ile 28 Temmuz Pazar tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2024 00:36
Habere girince bir tür "road map" oluşturdular galiba zannediyorsun..
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare, Dragon Age: The Veilguard Planlarını Açıkladı
İlginizi Çekebilir