Bioshock İçin Büyük İşe Alım Başladı

Tunay Şahin 5.07.2024 - 22:22
Cloud Chamber stüdyosu, BioShock serisi için 30 yeni iş pozisyonu ile işe alım sürecini genişletiyor.

2K tarafından BioShock serisine yeni oyunlar eklemek amacıyla kurulan Cloud Chamber stüdyosu, kuruluşundan yaklaşık dört buçuk yıl sonra işe alım sürecini hızlandırdığını duyurdu. Stüdyo, uzun süre sessiz kalmış olsa da, bir çalışanın LinkedIn üzerinden paylaştığı bilgiye göre, şimdi birçok yeni iş ilanı ile dikkat çekiyor.

BioShock Stüdyosu Cloud Chamber, 30 Yeni Pozisyonla İşe Alımı Genişletiyor

BioShock Stüdyosu Cloud Chamber, 30 Yeni Pozisyonla İşe Alımı Genişletiyor

Cloud Chamber'ın işe alım sayfasında, Kaliforniya, Novato ve Quebec, Montréal'deki ofisler için açılan 30 farklı iş pozisyonu bulunuyor. Bu pozisyonlar arasında iki adet Kıdemli Yapay Zeka Animatörü, Kıdemli Karakter Sanatçısı, Kıdemli Sinematik Işık Sanatçısı, iki adet Kıdemli Işık Sanatçısı, iki adet Kıdemli Malzeme Sanatçısı, Organik modeller üzerine çalışacak bir Kıdemli Modelci ve iki adet Teknik Malzeme Sanatçısı yer alıyor.

Ayrıca, stüdyo bir Baş Rendering Mühendisi, bir Baş Rendering Programcısı, iki adet Araçlar Destek Uzmanı, iki adet Ortak Geliştirme Baş Seviye Tasarımcısı ve bir Anlatı Tasarımcısı arıyor. Oyunun kritik aşamalarında yer alacak Kıdemli Savaş Tasarımcısı, Kıdemli Seviye Tasarımcısı, bir Teknik Tasarımcı, bir Yönetici Yapımcı, iki Yapımcı ve bir Kıdemli Yapımcı (Animasyon) pozisyonları için de alımlar yapılacak. Ekip ayrıca bir Kıdemli Yazar arayışında.

Bu geniş çaplı işe alım, Cloud Chamber'ın üzerinde çalıştığı projelerin kapsamını ve stüdyonun büyüme hedeflerini gösteriyor. Ayrıca, bu işe alımlar, yeni BioShock oyununun gelişiminin henüz başlangıç aşamalarında olduğuna ve oyunun piyasaya sürülmesinin biraz zaman alacağına işaret ediyor. Mayıs 2023'te oyunun yeniden başlatıldığına dair söylentiler bu durumu destekliyor ve bir gecikmeye yol açabileceği düşünülüyor. Öte yandan, BioShock serisinin yaratıcısı Ken Levine'ın yeni oyunu Judas'ın çıkışı daha yakın görünse de, henüz kesin bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2024 23:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2024 08:25
BioShock ve Fallout hiçbir zaman beni yakalayamadı zaten.
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2024 08:36
Bioshock ve Fallout adına üzücü bir olaymış.çok büyük bşr deneyimlenmeyi kaçırmışlar yazlık olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2024 01:11
Render = İşleyici, Rendering = İşleme. Processor yani işlemci ile karıştırılmamalı. Nakış işlemek gibi.
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2024 05:58
13:26 O yüzden yazmadım kont, bilgilendirme amaçlı yazdım, TDK değil bana ait. Yoksa herkes render, renderlamak gibi şeyler yazıp söylüyordu. Artık bir çeviriye ihtiyacı vardı.
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2024 13:26
anladık kral inhilizce biliyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock İçin Büyük İşe Alım Başladı
İlginizi Çekebilir