Beyond a Steel Sky 16 Temmuz'da PC'ye geliyor

Özgür Deveci 2.07.2020 - 11:17
Revolution Software tarafından geliştirilen ve yayınlanan Beyond a Steel Sky, 16 Temmuz'da PC'ye geliyor.

Geliştirici ve yayıncı Revolution Software, Beyond a Steel Sky'ın 16 Temmuz'da Steam platformu üzerinden PC, Mac ve Linux için piyasaya çıkacağını duyurdu. Ayrıca oyunun Steam'de Türkçe altyazı desteği de bulunuyor.

Oyuncunun altüst edebileceği motivasyonlara sahip ve inatçı karakterlerle dolu dinamik bir dünyada sosyal denetim, yapay zekâ ve tamamen gözetim gibi çağdaş temalara değinen oyun, dramatik, güldürücü ve heyecan verici cyberpunk dünyasında karanlık komploları ortaya çıkarıyor. İlgi çekici bir oyun deneyimi sunmak üzere merak uyandıran dramatik bir hikâye ile iç içe duran ve zekâ gerektiren bulmacalar, efsanevi çizgi roman sanatçısı Dave Gibbons'ın hayal gücünden çıkan muhteşem detaylarla dolu, çizgi roman stilinde bir dünyada buluşuyor.

Beyond a Steel Sky 16 Temmuz'da PC'ye geliyor

Beyond a Steel Sky 16 Temmuz'da PC'ye geliyor

Beneath a Steel Sky'ın üç boyutlu devam oyunu Beyond a Steel Sky ilk olarak 26 Haziran 2020 tarihinde Apple Arcade için yayınlanmıştı. Broken Sword serisinin yaratıcısı Charles Cecil ve Watchmen çizgi romanının efsanevi sanatçısı Dave Gibbons'dan kült oyun Beneath a Steel Sky'ın uzun zamandır beklenen devam oyunu Beyond a Steel Sky'da Robert Foster karakterini yönetiyoruz.

Bir çocuk, gaddar bir saldırıda kaçırıldı. Onu evine geri götüreceğine yemin ettin. İzler seni Union City'ye getirdi. Yıkıcı savaşların ve politik başarısızlığın ardından mahvolmuş bir dünyada ayakta kalan son mega şehirlerden biri. Union City bir ütopya. Halk; sürekli yardımcı olan android'ler, tasarım harikası evler, meydanlar ve barlarla, özverili bir yapay zekânın kontrolünde harika bir yaşam sürüyor. Neden sevmeyesin ki? Fakat şehrin altında karanlık bir sır yatıyor. Beyond a Steel Sky, merak uyandıran bulmacaların yüksek tempolu bir hikâyeyi ilerlettiği, oyuncunun eylemlerine karşılık veren dinamik bir oyun dünyasında geçen dramatik, güldürücü, heyecan verici bir cyberpunk oyunudur.

Revolution Software'in kurucusu ve CEO'su Charles Cecil, çizgi roman sanatçısı Dave Gibbons'la tekrar bir araya gelmekten ve Robert Foster'ı Union City'ye geri getirmekten ötürü çok mutlu olduğunu belirtti. Son olarak oyunun Apple Arcade platformuna çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beyond a Steel Sky 16 Temmuz'da PC'ye geliyor
İlginizi Çekebilir