1/2

Batman: Arkham Knight

Furkan Sakoğlu 17.01.2015 - 18:15
Kara Şövalye'nin dönüşü muhteşem olacak!
Batman oyunları öncesinde ismini çok fazla duymadığımız Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive tarafından dağıtılan Batman serisinin son oyunu Arkham Knight, 2 Haziran 2015’te bizlerle buluşacak. Batman: Arkham City’den bir yıl sonrasını konu alacak yapımda Batman’i gücünün zirvesinde göreceğiz.


Gotham'a dönüş muhteşem olacak!


Scarecrow, Gotham Şehrine geri dönüp, Batman’i ortadan kaldırmak için düşmanları ile güçlerini birleştirecek. Arkham oyunlarından alışık olduğumuz birçok ekipman Arkham Knight ile tekrar kullanımımıza sunulacak. Üstelik Batman olarak pelerinimizle havada kayarken, ekipmanlarımızla kötü adam avlayabileceğiz.

Yeni oyununda Batarang’larımız da gelişmiş olacak ve etraftan çok daha fazla bilgi toplayabileceğiz. Ayrıca artık seri bir şekilde düşmanlarımızı yere sererken, düşürdüğümüz rakiplerimizi kombomuzu bozmadan etkisiz hale getirebileceğiz. Bununla beraber Batman artık düşman saldırılarını karşı saldırı yaparak savuşturabilecek.

Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight ile birlikte “Fear Takedown” isminde yeni bir yeteneğe de kavuşacağız. Bu yetenek ile gizli kaldığımız takdirde, aynı anda 3 düşmanı etkisiz hale getirebileceğiz. Saldırı yaptığımız anda zaman yavaşlayacak ve sonraki düşmanı seçmek bizim elimizde olacak.

Yeni oyun ile birlikte etrafımızdaki tehlikeli cisimleri kendi yararımıza kullanabileceğiz. Örneğin yakınımızda bir jeneratör varsa bununla düşmanları elektrik akımına kaptırabileceğiz. Batman ayrıca düşmanların elindeki silahları alabilme yeteneğine de sahip olacak. Düşmanın elinden alacağımız bir beysbol sopasını parçalayana kadar, düşmanlarımıza bununla saldırı gerçekleştirebileceğiz.