Batman: Arkham Geliştiricisi, Hogwarts Legacy Projesinde Görev Alıyor

Tunay Şahin 6.06.2024 - 21:49
Rocksteady Games, Suicide Squad'ın başarısızlığının ardından Hogwarts Legacy'nin Director's Cut versiyonu üzerinde çalışıyor.

Batman: Arkham serisinin arkasındaki ünlü geliştirici Rocksteady Games, Suicide Squad'ın 200 milyon dolarlık başarısızlığının ardından Hogwarts Legacy Director's Cut versiyonu üzerinde çalışmak üzere görevlendirilmiş gibi görünüyor. Kill the Justice League projesinin ardından, Londra merkezli stüdyo yeni bir tek oyunculu proje üzerinde çalışırken Harry Potter spin-off'una da destek sağlıyor.

Rocksteady'nin Hogwarts Legacy'ye Katkısı

Bloomberg'in Şubat ayındaki raporuna göre, Suicide Squad'ın kaderi baştan belliydi ve sürekli değişen vizyon nedeniyle Rocksteady, oyunun yedi yıllık geliştirme süreci boyunca zorluklarla boğuştu. Warner Bros, canlı hizmet oyunların doğru yol olduğuna inanmıştı, ancak solo görevli oyunlar tanınan stüdyo bu fikri hayata geçirmekte zorlandı. Rocksteady'nin içindeki yetenekler, yakın dövüş mekanikleri konusunda uzmandı, ancak bir anda kendilerini üçüncü şahıs nişancı oyunu üzerinde çalışırken buldular.

Rocksteady'nin Hogwarts Legacy'ye Katkısı

Rocksteady, Kill the Justice League için yeni içerikler yayınlamaya devam etse de, stüdyonun büyük bir kısmı Hogwarts Legacy Director's Cut'ını desteklemeye kaymış durumda. Bu versiyonun tam olarak ne içereceği belirsiz: genişletilmiş bir yeniden sürüm mü yoksa tamamen farklı bir şey mi?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 06:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2024 16:55
Game of the year geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2024 22:43
Yenisini yapsınlar, oyunun atmosferi harikaydı. Yalnız koleksiyon malzeme toplama işini düzeltsinler, şansa malzeme düşecekte oyunun son kupasını alacaksınız. Bari neyin nereden, kimden düşeceğini belirtselermiş onuda yapmamışlar. 1000 paunsız kaldı oyunum.
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2024 10:32
Anlamsız bir yerdedir ya da vay anasını diyeceğin bir yerde, birinde. Devamı gelir, en çok satan oyunlar arasına girdi. Ben henüz almadım, oynamadım, yani satın alacak oyuncular da var.
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2024 08:54
Allah başka dert vermesin :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham Geliştiricisi, Hogwarts Legacy Projesinde Görev Alıyor
İlginizi Çekebilir