Aksiyon RPG Ballad of Antara Duyuruldu

Tunay Şahin 31.05.2024 - 01:32
Ballad of Antara, karanlık fantezi aksiyon RPG olarak PS5 dahil birçok platforma 2025'te geliyor. İlahi yaratıkları arayın, kayıp özleri geri alın.

Yayıncı Infold Games ve Pascal's Wager geliştiricisi TipsWorks, PlayStation 5 dahil olmak üzere birçok platform için karanlık fantezi aksiyon RPG oyunu Ballad of Antara'yı duyurdu. Oyun, 2025 yılında piyasaya sürülecek ve oyuncuları karanlık bir fantezi dünyasında epik bir yolculuğa çıkaracak.

Karanlık Fantezi Aksiyon RPG Ballad of Antara Duyuruldu

Ballad of Antara, TipsWorks Studio tarafından geliştirilen ve Infold Games tarafından yayımlanan, çok platformlu bir karanlık fantezi aksiyon RPG (ARPG) oyunu. Oyuncular, yüce ilahi yaratıkları aramak ve dünyanın çarpık ve kayıp özlerini geri almak için tehlikeli bir yolculuğa çıkacaklar.

Ballad of Antara'nın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, oyun, uzak bir geçmişin karanlık çağlarında geçiyor. "Uzak bir geçmişten, zamanın okları sapmış ve aradaki her şeyin tohumları çiçek açmayı bırakmıştır. Ani bir sis bulutunun alıp götürdüğü tanıdık 'özler', dünyanın bilinmeyen yüzünün altında örtülüdür." Bu atmosferik anlatım, oyunun hikayesinin derinliğini ve karanlık tonunu yansıtıyor.

Beklenti Yüksek

Oyunda, oyuncular Para adlı topraklarda yükselen ilahi yaratıkları arayacaklar. Görevleri, toprağın çarpık ve kayıp "özlerini" geri almak ve onları Gri Sis'e karşı güçlere dönüştürmek olacak. "Yükselen, ilahi yaratıkları aramak için Para'da seyahat edin. Toprağın o çarpık ve kayıp 'özlerini' geri alın ve onları Gri Sis'e karşı güçlere dönüştürün."

Ballad of Antara, PlayStation 5'in yanı sıra diğer birçok platformda da oynanabilecek. TipsWorks ve Infold Games, oyunculara benzersiz ve derin bir ARPG deneyimi sunmayı vaat ediyor. Oyunun çıkış tarihi 2025 olarak belirlenmiş durumda.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2024 13:37
Çok tırt duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2024 09:45
Güzele benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ballad of Antara Duyuruldu
İlginizi Çekebilir