Avengers: Infinity War'ın yeni üyesi kafaları karıştırdı

Hakan Hervenik 18.09.2017 - 11:08
Sevilen karakter geri mi dönüyor.
Görünüşe göre Avengers: Infinity War, sevilen bir karakteri geri gelebilir. Film için aranan yeni bir oyuncu ilanı, bize filmin geçeceği bir dönem hakkında bilgi veriyor. Captain America: The First Avenger filminde ilk olarak karşımıza çıkan ve Steve Rogers'ın duygusal bir ilişki içinde bulunduğu Peggy Carter, Avengers: Infinity War için geri gelebilir. 1960'lar temalı bir sahne için iki kadın oyuncu arayan Marvel, Infiniy War'da o zamana flashback yapabilir.

Peggy Carter geri mi geliyor?

Yayınlanan ilanda, "Sekreter: Kafkas kökenli ya da benzerlik gösteren 20'li ve 50'li yaşları arasında, 1960'ların sekreterleri rolünde oynayacak bayan oyuncu. Saçları omzunu geçmemeli, boyasız olmalı ve modern kesim yapılmamalı. Elbise bedeni 0-8 arasında olmalı."

"Kadın Mühendis: Kafkas kökenli ya da benzerlik gösteren 20'li ve 50'li yaşları arasında, 1960'ların mühendisi rolünde oynayacak bayan oyuncu. Saçları omzunu geçmemeli, boyasız olmalı ve modern kesim yapılmamalı. Elbise bedeni 0-8 arasında olmalı."

Sahne hakkında başka bir bilgi verilmedi. Sekreterleri içerek olan sahne 10-11 Ekim'de çekilirken Mühendisleri içeren sahne 12-13 ve 16 Ekim'de çekilecek.

Avengers: Infinity War'ın yeni üyesi kafaları karıştırdı
Peggy Carter geri mi dönüyor?

Çoğumuz bu flashbackin Stark veya Pym Technologies'i gösterecek diye düşünebiliriz. Ancak, ortaya çıkan bilgilerden sonra bu karakterin Agent Carter (Hayley Atwell) olduğu düşünülüyor. Agent Carter dizisinin iptalinden sonra ve karakterin -----SPOILER----- Civil War'da ölümünden sonra, karakteri tekrar ziyaret etmeleri normal. Peki Agent Carter, Infinity War ile ne alaka? Sonsuzluk taşlarından biri olan Time Gem ile Steve Rogers'ın geçmişte Peggy'yi ziyaret edeceği söyleniyor. Bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 00:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 13:20
ne kadar önemli bir karakter ne kadar marvelde bozuyor artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Infinity War'ın yeni üyesi kafaları karıştırdı
İlginizi Çekebilir