Avengers: Doomsday Duyuruldu

Tunay Şahin 28.07.2024 - 15:23
Marvel, Comic-Con 2024'te Robert Downey Jr.'ın Doctor Doom olarak Avengers: Doomsday'de 'te geri döneceğini duyurdu.

Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) büyük bir değişim yaşanıyor. Yenilmezler 5, beklenmedik bir şekilde Robert Downey Jr.'ın dönüşüyle yeni bir isimle sahne alacak. Ancak bu sefer, Downey Jr. Iron Man rolünde değil, Avengers: Doomsday olarak isimlendirilen filmde, Victor Von Doom, nam-ı diğer Doktor Doom olarak karşımıza çıkacak.

Avengers: Doomsday ve Doktor Doom

Marvel'in Comic-Con 2024 panelinde, Marvel Studios'un başkanı Kevin Feige, Downey Jr.'ın dönüşünü ve filmin yeni adını duyurdu: "Avengers: Kıyamet Günü". Feige, Downey Jr.'ın Doctor Doom karakterini canlandıracağını ve bu karakterin Marvel evrenine yeni bir soluk getireceğini belirtti. Downey Jr., sahnede Doktor Doom maskesini çıkarırken "Yeni maske, aynı görev," dedi. Bu yeni rol, karmaşık karakterleri canlandırmayı seven oyuncu için heyecan verici bir dönüşüm olacak.

Avengers: Doomsday Duyuruldu

Panelde ayrıca, Joe ve Anthony Russo kardeşlerin Avengers: Kıyamet Günü ve Avengers: Secret Wars filmlerini yöneteceği doğrulandı. Bu, hayranlar için büyük bir sürpriz olmadı; zira Russo kardeşlerin geri dönüşü hakkında daha önce de söylentiler vardı. Ancak Downey Jr.'ın dönüşü, panelin en büyük sürprizi oldu.

Marvel kötüleri hakkında daha fazla bilgi almak için makalemizi okuyabilirsiniz.

Kevin Feige ayrıca Fantastik Dörtlü'nün ve Kaptan Amerika'nın yanı sıra Brave New World ve Thunderbolts filmlerinin oyuncu kadrosunun da gelecek filmlerde yer alacağını duyurdu.

Avengers 5, başlangıçta orijinal yönetmen Destin Daniel Cretton'ın Kasım 2023'te projeden ayrılmasıyla bazı zorluklar yaşadı. Ancak Michael Waldron'un senarist olarak göreve başlamasıyla birlikte proje yeniden şekillendi. Waldron, Avengers: Secret Wars'un senaryosunu da yazacak. Ayrıca, Jonathan Majors'ın Marvel'dan ayrılmasıyla filmin adı "Avengers: Kang Hanedanlığı" olarak anılmayacak.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2024 01:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2024 23:05
O maskenin altından
Di Caprio Brad Pitt Johnny Depp çıksa tamam..
Ohaa / Ohaa olur insanlar.
Sen İron Man'sin.
Koskoca bir kariyeri...
Demek her şey para imiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2024 14:39
Dan zamanı Vangie Hoş film olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2024 08:40
Benim anlamadığım, filmdeki iron man olan adam dirilip doktor doom mu oluyor? Eğer öyleyse saçmalamışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2024 11:55
kadayıfını yaparsınız artık, başka oyuncu kalmamış gibi robert aşağı robert yukarı. bitti o ironman ile daha zorlama marvel salatası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2024 13:32
Keşke maskesini çıkarınca altından Sherlock Holmes çıksaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Doomsday Duyuruldu
İlginizi Çekebilir