Avengers 5'in Konusu Sızdı

Tunay Şahin 3.07.2024 - 23:07
Avengers 5'in konusu sızdı: Loki ve TVA'nın kritik rolü, oyuncu listesi ve prodüksiyon haberleri hakkında detaylar. Çoklu evrenin kontrolü Yggdrasil'de.

Avengers 5'in Loki ve TVA için önemli bir rolle birlikte süper kahraman oyuncu listesi ve yapım ve yönetmenlikle ilgili en son haberleri içeren bir sızıntı olduğu bildirildi. Bu sızıntılar arasında Avengers 5'in konusu da bulunuyor. Avengers: Endgame'in üzerinden beş yıl geçti ve bir sonraki Avengers filmi Mayıs 2026'da sinemalarda olacak.

Avengers 5'in Konusu Sızdı: Kritik Loki TVA Rolü, Oyuncu Listesi ve Prodüksiyon Haberleri

Orijinal adı Avengers: Kang Dynasty olan Avengers 5, başrol oyuncusu Jonathan Majors'un seriden çıkarılmasının ardından bu ayın sonundaki Comic Con Marvel panelinde filmin isim değişikliği ortaya çıkabilir. Son söylentiler arasında Infinity War ve Endgame yönetmenleri Russo Kardeşler'in bir sonraki Avengers filmlerini yönetmek istedikleri ancak Marvel Studios patronu Kevin Feige tarafından geri çevrildikleri de yer alıyor.

Avengers 5'in Konusu Sızdı

Nexus Point News'e göre, Avengers 5'in çekimleri 2025 yılının Mart ayı sonunda başlayacak ve o yaz boyunca devam edecek. Haber kaynağı şunları kaydetti: "Oyuncu kadrosunun büyüklüğü ve filmin kendisi nedeniyle, birçok oyuncu sahnelerini parçalar halinde çekecek. Oyuncular, tüm oyuncu kadrosu ve hatta sahnedeki herkes çekim sırasında hazır bulunmadan, haftalar içinde tüm sahnelerini bir kerede çekmek zorunda kalabilirler."

Yggdrasil ve Loki'nin Rolü

Cosmic Circus filmin konusunun Avengers: Infinity War'a benzer bir yapıda olacağını ve süper kahramanların ayrıldığını bildiriyor. Ancak bu kez Sonsuzluk Taşları yerine İskandinav yaşam ağacı Yggdrasil olacak. Loki 2. sezonun sonunda, Loki Hikayeler Tanrısı oldu ve yeni görkemli kişiliğiyle çoklu evrenin ipliklerini bir arada tuttu.

Avengers 5'in Konusu Sızdı - 2

Yggdrasil'i Multiverse Saga'nın yeni Sonsuzluk Eldiveni olarak düşünebilirsiniz. Yggdrasil'i kontrol eden kişi ya da kişiler tüm Çoklu Evreni kontrol edecek ve onu kendi istekleri doğrultusunda bükecek. Herkes onu ele geçirmek isteyecektir.

Kontrol şu anda Loki'de ve sadece o Çokluevreni barış içinde tutuyor. Her evrenin istikrarlı bir uyum içinde var olabilmesini sağlamak için elinden geldiğince istilaları önlüyor. Ancak 'Hikâyeler Tanrısı'nın yapabileceği çok şey var.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2024 21:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2024 13:35
Bencede Loki olabilir ve lütfen o olsun
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2024 01:22
Katılıyorum dünyanın en haklı kişisi sensin şuanda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2024 12:56
Kevin abimiz neden yeni avengers filmlerini daha önce bu işte çok başarılı olmuş russo kardeslere emanet etmek istemiyor anlamıyorum
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2024 19:43
Endgame'in gişede başarılı olduğu doğrudur fakat yönetenlerin Endgame işinde çok ta başarılı olduklarını söyleyemem
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers 5'in Konusu Sızdı
İlginizi Çekebilir