Avatar 3: Ateş ve Kül Resmi Adıyla Duyuruldu

Tunay Şahin 12.08.2024 - 13:59
Avatar 3: Ateş ve Kül adıyla duyuruldu. James Cameron, yeni Na'vi klanları ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla büyük bir maceraya çıkıyoruz.

James Cameron, D23 etkinliğinde Cameron'ın Zoe Saldana ve Sam Worthington ile birlikte Pandora'da geçecek Avatar serisinin üçüncü filmi için resmi adı açıkladı: "Avatar: Ateş ve Kül". Her ne kadar yeni filmden görüntüler gösterilmese de, bazı konsept çizimler ortaya çıktı.

Avatar 3: Ateş ve Kül Yeni Karakterleri Tanıtıyor

Cameron, Avatar: Ateş ve Kül'ün izleyicileri Pandora'nın daha önce hiç görmedikleri yeni bölümlerine götüreceğini vurgulayarak, bu deneyimi "akıllara durgunluk veren bir macera ve görsel bir şölen" olarak tanımlıyor. Filmde "yüksek duygusal riskler" bulunacağını belirten Cameron, karakterlerin karmaşık zorluklarla karşılaşacağını da garanti etti. Jake ve Neytiri, bu bölümde "Kül İnsanları" olarak bilinen yeni bir Na'vi klanıyla tanışacaklar. Cameron, yeni karakterlerden birinin izleyicilerin ilgisini çekeceğini ve bu karakterin "ya sevilecek ya da nefret edilecek" biri olacağını söyledi.

Avatar 3: Ateş ve Kül Resmi Adıyla Duyuruldu

Avatar: Ateş ve Kül, 2009'da başlayan hikayeyi sürdüren ve 2022'de vizyona giren Avatar: Suyun Yolu ile birlikte çekildi. Cameron başlangıçta her iki filmi tek bir yapım olarak planlamıştı, ancak hikayenin genişliği nedeniyle iki bölüme ayırmaya karar verdi ve dördüncü bölümün de zaten geliştirilmekte olduğu biliniyor.

İlginizi Çekebilir: James Cameron, Avatar 6 ve 7 İçin Çalışıyor

Game of Thrones'tan tanınan Oona Chaplin, Ash People'ın lideri Varang rolüyle oyuncu kadrosuna katıldı. David Thewlis ve Michelle Yeoh gibi yeni isimlerin yanı sıra, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet ve Cliff Curtis gibi serinin önceki bölümlerinde yer alan oyuncular da geri dönüyor.

Avatar: Ateş ve Kül'ün senaryosu, James Cameron ile birlikte serinin diğer bölümlerinde de çalışmış olan Rick Jaffa ve Amanda Silver tarafından kaleme alındı. Filmin vizyon tarihi ise 19 Aralık 2025 olarak belirlendi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 21:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2024 12:13
Su, Ateş, Toprak, Tahta!!! HAHAHAH!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avatar 3: Ateş ve Kül Resmi Adıyla Duyuruldu
İlginizi Çekebilir