Asus RoG, Royal Bandits espor kulübünün teknoloji sponsoru oldu

Ersin Kılıç 7.03.2018 - 10:00
Kulüp Asus RoG desteği ile başarı hedefliyor

Republic of Gamers (ROG) markasıyla Türkiye’de kulüplerle işbirliklerini artıran Asus, espor oyuncularına yakından temas ederek espor’un gelişmesi için desteğini sürdürüyor. Republic of Gamers Üniversite Ligi, BAU eSports gibi sponsorluklarla adından söz ettiren ASUS ROG, bu kez Türkiye'de espor dünyasının en hızlı büyüyen takımlarından Royal Bandits espor kulübüne sponsor olarak takımın şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi oldu.

Royal Bandits, Asus RoG desteği ile başarı hedefliyor

2018’e CS: GO, Hearthstone ve League of Legends takımlarıyla iddialı bir giriş yapan kulüp, yeni dönemde ASUS ROG’un desteğiyle başarıyı hedefliyor. ROG ve Royal Bandits arasındaki işbirliği Grand Pera'da gerçekleştirilen lansman etkinliğinde duyuruldu. Royal Bandits CS: GO ve League of Legends oyuncuları ile espor tutkunlarının yaptıkları bire bir karşılaşmalar etkinliğe damgasını vurdu.

League of Legends’ın şampiyon adayı!

Transfer döneminde yaptığı yatırımlarla konuşulan Royal Bandits, ligin en iddialı kadrosu ile League of Legends şampiyonluğuna oynuyor. 2016’nın Ağustos ayında kurulan Royal Bandits, CS: GO, Hearthstone ve League of Legends takımlarıyla şimdiden en iddialı espor kulüpleri arasına adını yazdırdı.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Asus RoG, Royal Bandits espor kulübünün teknoloji sponsoru oldu
İlginizi Çekebilir