Assetto Corsa Competizione konsollara geliyor

Berat Darıcı 13.03.2020 - 10:21
Simülasyon yarış oyunu Assetto Corsa Competizione, 23 Haziran 2020 tarihinde Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Yeni indirilebilir içerikte var.

Kunos Simulazioni tarafından geliştirilen simülasyon yarış oyunu Assetto Corsa Competizione'ın 23 Haziran 2020 tarihinde Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağı duyuruldu. Steam Early Access'ten 29 Mayıs 2019 tarihinde çıkan Assetto Corsa Competizione, konsol duyurusuyla beraber bir tanıtım videosu da paylaşıldı. Intercontinental GT Pack konsol sürümünü ön sipariş verenler için bir bonus olacak. Fakat oyun konsollar için de çıkış yaptıktan sonra ayrı olarak satın alınabilecek.

Kunos Simulazioni kurucu ortağı Marco Massarutto, “Konsol oyuncuları, yarış simülasyonlarına yaklaşımımıza duydukları günden beri bize takdirlerini göstermekten çekinmediler. Bu yüzden Assetto Corsa Competizione'nin PC'de sunduğu deneyimi diğer platformlara getirme çabalarımızı da takdir edeceklerinden eminiz” dedi.

Intercontinental GT Pack ile oyuna 10'dan fazla araba eklenecek. Ayrıca hem PC'de hem de konsollarda Assetto Corsa Competizione için daha fazla içerik hazırlanmaya devam ediliyor.

Kunos Simulazioni(PC) ve 505 Games tarafından yayınlanan oyun 39.99 dolar fiyat etiketi ile beraber dijital ve kutulu olarak piyasa sürülecek. Oyunu ön sipariş vermeyenler için "Intercontinental GT Pack" paketi 14.99 dolar fiyat etiketiyle ayrı olarak satılacak. İtalyan geliştirici Kunos Simulazioni, yeni paketle beraber oyuna pek çok pistinde ekleneceğini duyurdu. Dört farklı kıtadan dahil edilecek olan bu pistler: Kyalami Grand Prix Circuit (Güney Afrika), Suzuka Circuit (Japonya),  Weathertech®? Raceway Laguna Seca (ABD) ve Mount Panorama Circuit (Avustralya) şeklinde.

Assetto Corsa Competizione konsollara geliyor

Assetto Corsa Competizione ücretsiz güncellemeler alamaya devam edecek

Nisan ayında PC oyuncuları için Steam üzerinden ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Oyunun versiyon 1.4 güncellemesi olacak olan bu güncelleme yeni arabalar, araba kişiselleştirme seçenekleri, çok oyunculu oyun modları için yeni özellikler ekleyecek. Oyunda birçok iyileştirme ve kullanıcı arayüzü geliştirmeleri de bu güncellemeyle beraber oyuna dahil edecek. Güncellemeye oyunun konsol sürümünün çıkışında konsol oyuncuları da ulaşabilecek.

Kış zamanı oyun için hem PC hem de konsolları kapsayacak şekilde ayrı bir ücretli indirilebilir içeriğinde oyuncular için hazırlandığı açıklandı. Eylül 2018'de PC oyuncuları için Steam üzerinde erken erişime açılan oyun kendini geliştirmeye devam edecek. Oyunun resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimlerine ise aşağıdan bakabilirsiniz.

Minimum sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10/8/8.1/7(SP1) - (64bit)
İşlemci: Intel Core i5-4460 ya da AMD FX-8120
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel Core i5-4460 ya da AMD FX-8120
VRAM: 2GB
Depolama alanı: 50GB
Direct X sürümü: DirectX 11.0

Önerilen sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Son güncellemeye sahip Windows 10 (64bit)
İşlemci: Intel Core i5-8600K ya da AMD Ryzen 5 2600X   
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı:  GeForce GTX 1070 ya da Radeon RX 580
VRAM: 8GB
Depolama alanı: 50GB
Direct X sürümü: DirectX 11.0

Yılın oyunu yarışını kim kazanır? Merlin'e Sorun #4

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assetto Corsa Competizione konsollara geliyor
İlginizi Çekebilir