Assassin's Creed Valhalla ilk videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 30.04.2020 - 17:44
Dün akşam saatlerinde farklı bir çizim etkinliği ile duyurusu yapılan Assassin's Creed Valhalla'nın ilk tanıtım videosu belirtildiği gibi bugün yayınlandı.

Assassin's Creed Valhalla'nın ilk videosu geçtiğimiz saniyelerde yayınlandı. Ubisoft bildiğiniz gibi dün sürpriz bir duyuruya imza atmış ve 8 saatten fazla süren bir etkinlik sonrasında Assassin's Creed Valhalla ortaya çıkmıştı. Bu duyuru sonrası söz verildiği gibi oyunun ilk tanıtım videosu da biraz önce yayınlandı. Oyunun videosuna ve firmanın yapmış olduğu açıklamalara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla ilk videosu yayınlandı

Ubisoft, Assassin's Creed® serisinin bir sonraki oyununu açıkladı, Assassin's Creed Valhalla'yı dünya çapında 2020 sonlarında Xbox Series X, PlayStation®5, Xbox One, PlayStation®4, Epic Games Store ve Windows PC için Ubisoft Store'da ve yeni nesil oyun platformu Stadia’da piyasaya süreceğini duyurdu.

Assassin’s Creed Black Flag ve Assassin’s Creed Origins'in arkasındaki ekip tarafından Ubisoft Montreal'de* geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor'un destanını yaşamaya davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere'nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Assassin’s Creed Valhalla’nın Yaratıcı Yönetmeni Ashraf Ismail, “Oyuncuların önlerindeki inanılmaz Viking yolculuğunu deneyimlemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. “Bir Viking akıncısı ve bir klan lideri olarak Eivor'un yerinde olacak olan oyuncular, İngiltere'yi ele geçirmek için bir güç mücadelesinin ortasındayken yeni bir ev kurma çelişkisiyle karşı karşıya kalacaklar.”

Assassin's Creed Valhalla ilk videosu yayınlandı

Oyuncular erkek ya da kadın Eivor olarak oynamayı seçebilecek ve saç, dövme, savaş boyası ve teçhizatı özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere farklı özelleştirme araçlarına erişebilecekler. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin's Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçimler yapmalıdırlar.

MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç'ten sürülen oyuncular, Eivor'un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere'nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler. Oyuncular, klanları için yeni bir gelecek planlamalı ve Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşamalı. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler. Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere'nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar'ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla'ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.

Ayrıca, Assassin’s Creed Valhalla'nın Gold, Ultimate ve Collector’s Sürümleri** ve Ubicollectibles® ürünleri de duyuruldu: Gold Edition temel oyunu ve Season Pass'i içerecek.

Ultimate Edition temel oyunu, Season Pass’i ve oyunculara özel kişiselleştirme içeriğine erişim sağlayan Ultimate Paket'i içerecek: Berserker Gear Paketi, Berserker Settlement Paketi, Berserker Longship Paketi ve silahları veya teçhizatı geliştirmek için kullanılan bir Runes Seti.

Collector’s Edition içeriğinde temel oyun, Season Pass, Ultimate Paket, Eivor'un üst düzey Ubicollectibles kopyası ve Drakkar (yükseklik: 30cm), Koleksiyoncu Kılıfı, üzerinde benzersiz bir sanat eseri olan bir Steelbook®, numaralı bir özgünlük sertifikası, kuzgunu ve baltasıyla Eivor'un Viking Heykelciği (yükseklik: 5cm), özel baskı resimler ve oyunun Seçilmiş Müzikleri bulunur. Koleksiyoncu Sürümü yalnızca Ubisoft Store’da olacaktır.

Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 2.05.2020 15:50
Özüne tüküreyim. Revelation ile bitti AC işi. Adamlar neredeyse on yıldır AC oyunu yapmıyor hala birileri çıkıp AC bittti diyor. La zaten bitti.

Ayrıca origins ve sonrasının açık dünyası, dövüşü falan iyi. Dövüşler bir nebze düzeldi. En azından bir çeşit oluyor.

Kafamıza göre koskoca haritada kese kese gidiyoruz, neyini beğenmiyorsunuz ben anlamıyorum.

AC'nin orjinal mevzusu şu sırt çantalı Ezio'nun torunu desmond'un ölmesiyle bitti. Gerisi tırı vırı.
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2020 00:02
Bırak şakayı hatçe.. doğruyu söyle
taylanz
taylanz 4.05.2020 15:03
Neden beğenmemek gerektiğini, birilerinin beğenisi üzerinde söz hakkını kendinizde nasıl bulduğunuzu bir söyleyin hele güzel kardeşim.

Saçmalamak da sizin işiniz herhalde!
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2020 13:47
AC yi uzayda da yapsalar beğeneceksiniz.. sizin kafanız bu işte
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2020 05:32
Lütfen türkçe altyazı artık zamanı geldi ubisoft
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 02:59
50 tane mail attım lavuklara kaç senedir ipleyen yok bu Türkçe altyazı veya Türkçe dublaj meselesini
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2020 03:45
Umuyoruz ki yeni nesil grafikler bu degildir...yine çizgi film karakterler plastik kaplamalar,,,aman tanrım,,,sony microsoft size bişeymi içeriyolar gerçekçi konsol yapmayın diye gerçekçi grafikler yapmayın diye ,,bu nedir abisi.. Yine aynı cilalı konsollar boşverin
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2020 12:55
Evet 2002 deki oyunu örnek veriyor çünkü enis abisi öyle demiş sokayım bunların oyunculuğuna çoğusu oyuncu değil izleyici
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2020 17:56
2002 Yılında çıkan oyunumu örnek veriyorsun kardeşim kafanmı güzel senin aradan 18 yıl geçmiş.
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2020 15:04
Yav bırakın dediğiniz gibi olsun. Ondan sonra görüyoruz forumlarda yok pc sistemim yetmiyor. Oyun kasıyor. Çözüm, çözüldü. Hem yüksek kalite isteyip hem de sorun yaratıyorsunuz. Mafia 1 örneğini vereceğim. Kusursuz hikaye rezalet grafik ve o hikayenin önünde grafiğin hiçbir değeri yok.
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2020 03:54
Adam sinematik deki görüntüyü beğenmedi şaka gibi kendisi herhalde gelecekden yazıyor neyle oynuyorsa artık şaka gibi.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2020 23:15
yeni nesil değil cross gen
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2020 13:35
Bu oynanış videosu değil, sinematik fragmana göre grafikler hakkında yorum yapılmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 2.05.2020 14:22
Beyler oyunun yeni ismini açıklıyorum. Wikings Creed
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2020 02:23
Oyunu Montreal yapmış, yani oynanış muhtemelen çok iyi olacaktır. Ama AC serisi özünü yitireli çok oldu. Başka bir isimle şu oyunu yayınlasalar daha çok ses getirebilirdi bence. AC mantığına ait hiç bir olay yok fragmanda(Hidden blade i ayrı tutuyorum)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla ilk videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir