Assasin’s Creed Syndicate, Epic Games'te ücretsiz oluyor

Kağan Depboylu 18.02.2020 - 10:45
Assasin's Creed Syndicate bu hafta Epic Games Store'da ücretsiz olarak verilecek. Epic'in bu hafta vereceği bir diğer bedava oyun ise Faeria.

Epic Games Store, geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yıl da her hafta bedava oyunlar vermeye devam ediyor. Şu an kullanıcılarının Kingdome Come: Deliverance’a ve Aztez’e bedava sahip olabildikleri platformun bir sonraki bedava oyunu ise; Assasin’s Creed Syndicate.

Epic Games Store’un gelecek hafta için seçtiği bedava oyun: Assasin’s Creed Syndicate

Geçtiğimiz hafta Kingdom Come: Delivarence ile oyuncuların yüzlerini güldüren Epic Games Store, bu hafta da çitayı düşürmüyor. Epic’in bu hafta için seçtiği oyunlar: Faeria ve Assasin’s Creed Syndicate. Epic geçtiğimiz hafta, bu haftanın oyunu olarak yalnızca Faeria adlı sıra tabanlı strateji oyununu duyurmuştu. Asıl sürprizi sona saklamak isteyen firma, bu haftanın listesine sevilen serinin Londra’da geçen halkası olan Sydicate’i de ekledi. Her iki oyuna da bu ayın 20’sinde, yani perşembe günü erişilebilecek. Oyunu indirebilmek için yapmanız gereken tek şey ise bir Epic Game hesabı açmak. Hesabı aktifleştirdikten sonra oyuna direkt olarak erişebilirsiniz.

Assasin’s Creed Syndicate, Epic Games'te ücretsiz oluyor

2015 yılında piyasaya çıkan Assasin’s Creed Syndicate, Victoria Dönemi Londra’sının havasını soluyoruz.  Oyunda suikastçı olan ikiz kardeşlerden dilediğimizi kontrol edebiliyoruz. Epic Games Sore’da yayınlanacak olan oyunun hangi versiyonunun kullanıcılara bedava olarak verileceği henüz belli değil. Dijital markette hem standart versiyona hem de Gold Edition’a ulaşmak mümkün. Epic Games Store’un geçmişte bedavaya dağıttığı oyunları göz önünde bulundurursak, Gold Edition’ın bedava olarak dağıtılması mümkün.

Assassin's Creed Syndicate hakkında:

Genç ve korkusuz suikastçı Jacob Frye olarak yeteneklerini, endüstriyel ilerlemenin çarkları arasında ezilenlere yardım etmek için kullan.

Sanayi devriminin baş döndüren yıllarında, Westminster'dan Whitechapel'a devrimin kalbi bu şehrin her köşesini keşfet. Darwin, Dickens, Kraliçe Victoria ve başka şahsiyetlerle tanışın.

Kendi çetenin lideri olarak üssünü güçlendirip rakip çete liderlerini de yanına çekerek başkenti Tapınak şövalyelerinden geri almak için mücadele et.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 08:08
Hobaaa, fıstık gibi aaa oyunları bile dağıtıyor epic.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assasin’s Creed Syndicate, Epic Games'te ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir