Apple Arcade'in çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Ersin Kılıç 10.09.2019 - 20:26
Bilgiler Apple sunumundan geldi

Apple geçtiğimiz dakikalarda Mart ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Apple Arcade sisteminin çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı. Yeni iPhone modeli ve servislere dair yapılan özel sunum Apple Arcade ile başladı ve sistemin yeni detayları da belli oldu.

Apple Arcade'in çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Yapılan açıklamaya göre Apple Arcade sistemi beklediğimizden çok daha önce, tam tarih vermek gerekirse 19 Eylül'de açılacak. Apple Store üzerinde kendine özel bir sekmede yer bulan Apple Arcade sisteminde üye olan oyunculara oyun önerileri ve sevdikleri türlere göre tavsiyeler yer alacak. Sistemin fiyatı ise aylık 4.99$ olarak açıklandı. 

Aylık abonelik sistemi ile çalışacak olan Apple Arcade'in en önemli özelliklerinden birisi sisteme sürekli olarak eklenecek özel oyunlar. Reklam ve oyun içi satın alma gibi unsurların yer almayacağı bu sistem, Türkiye dahil olmak üzere 150 ülkede kullanıma sunulacak. İlk aşamada 100'den fazla oyunun yer alacağı Apple Arcade sistemi iPhone ve iPad dışında Mac ve Apple TV gibi sistemlerde de çalışacak. Üstelik birinde başladığınız oyuna bir diğer sistemde devam edebileceksiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2019 01:27
"Beklediğimizden çok daha kısa bir süre sonra"

İki cümle arasında kalmışsınız da ikisini de kullanmaya karar vermişsiniz gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apple Arcade'in çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı
İlginizi Çekebilir