Apex Legends mobil sürümü yıl sonunda geliyor

Ersin Kılıç 24.06.2020 - 10:10
Uzun süredir gündemde olan Apex Legends'ın mobil sürümü ile ilgili nihayet bir açıklama yapıldı ve oyunun yıl sonunda çıkacağı dolaylı da olsa duyuruldu.

Sürpriz çıkışı ile Battle Royale türüne büyük bir soluk getiren Apex Legends mobil sürümü ile ilgili nihayet resmi bir açıklama geldi. Çıktığı dönem yakalamış olduğu popülerliğin gerisine düşse de hala en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olan Apex Legends'ın mobil sürümü hem iOS hem de Android platformu için bu yıl sonunda çıkacak.

Apex Legends mobil sürümü yıl sonunda geliyor

Apex Legends mobil sürümü ile ilgili bu açıklama EA Games CEO'su Andrew Wilson'dan geldi. Online olarak katıldığı yatırımcı toplantısında konuşan Andrew Wilson, Apex Legends'ın yıl sonunda iOS ve Android platformlarına geleceğini doğruladı. Çıkış dönemi dışında oyunun mobil sürümünün ne gibi özelliklere sahip olacağı ise açıklanmadı.

Apex Legends'ın mobil sürümü ile ilgili son olarak geçtiğimiz yaz bir açıklama yapılmış ve oyunun 2021 finansal yılı içerisinde çıkacağı rapor edilmişti. Aradan geçen neredeyse bir yılın ardından kesin tarih verilmese de oyunun çıkış dönemi açıklanmış oldu. Diğer taraftan Apex legends'ın son olarak Nintendo Switch duyurusu ile karşılaşmıştık. Oyunun Switch sürümü mobil versiyonundan önce, sonbahar aylarında karşımıza çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends mobil sürümü yıl sonunda geliyor
İlginizi Çekebilir