Animal Crossing New Horizons, Nintendo Switch için çıktı

Ersin Kılıç 21.03.2020 - 13:26
Şu sıralar en çok konuşulan yapımların başında gelen Animal Crossing New Horizon, sonunda Nintendo Switch platformu için çıktı.

Oyun dünyasında şu sıralar Animal Crossing: New Horizons çılgınlığı yaşanıyor. Doom Eternal ile birlikte bu ayın en önemli oyunlarından biri olan Animal Crossing: New Horizons, aldığı puanlarla da beklentiyi fazlasıyla karşılamış durumda. Biz de önümüzdeki günlerde oyunun incelemesi ile karşınızda olacağız. Nintendo ise oyunun çıkışı ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklama ve detaylar şu şekilde;

Animal Crossing New Horizons, Nintendo Switch için çıktı

Her zaman, her yerde benzersiz bir ada kaçamağı yapma zamanı. Nintendo Switch için çıkan Animal Crossing: New Horizons oyununda oyuncular ıssız bir adaya kaçıyor ve ada hayatlarını keşfetmek, yaratmak ve özelleştirmek için kendi cennetlerini yaratıyorlar.

Animal Crossing: New Horizons, çadır kurma, işçilik araçları, özelleştirme, keşfetme ve yeni ve geri dönen hayvan sakinleriyle tanışma gibi çeşitli aktiviteler de dahil olmak üzere adada yeni bir hayatın başlangıcını gösteriyor. Çıkışından itibaren, oyuna sürekli olarak ücretsiz güncellemeler eklenerek oyuncuların eğlenmeleri için sezonluk içerikler sunulacak. Şu anda kullanıma sunulan ilk güncelleme Nisan ayında eklenecek “Bunny Day”. Yazılım güncellemesi ayrıca Nintendo Switch Online üyeleri için çevrimiçi özellikleri kullanma özelliğini de ekliyor.

İster çevrimiçi oynayın, ister başkalarıyla birlikte oynayın, adada yaşamak paylaşınca daha iyi. Animal Crossing: New Horizons’da en fazla sekiz kişi bir adada yaşayabilir. Party Play’de bölge sakinleri adayı aynı anda keşfetmeleri için üç kişi daha çağırabilir. Yerel kablosuz veya çevrimiçi oyun aracılığıyla belirli bir adada en fazla sekiz kişi oynayabilir.

Bir uçuşa geçmeden bile, bireysel kişiliklere sahip büyüleyici hayvan sakinleri, hayatlarını adada yaşıyor. Tom Nook, Timmy ve Tommy gibi dostça yüzler, hizmetlerini ödünç verecek ve mobilyalar ve ev dekorundan evinizi yükseltmeye ve mobilya ve aksesuarlarla süslemeye kadar herhangi bir topluluğun büyümesine mutlulukla yardımcı olacak - hatta bazıları tasarlanabilir ve kişiselleştirilebilir.

Animal Crossing New Horizons, Nintendo Switch için çıktı

Nintendo Switch Online üyeleri artık önceki oyunlar Animal Crossing: New Leaf or Animal Crossing: Happy Home Designer ‘dan Özel Tasarım QR Kod modelini taramak için Nintendo Switch Online uygulamasının bir parçası olan NookLink'i kullanabilirler. Çevrimiçi bağlandığında, akıllı telefonu klavye veya sesli sohbet için kullanarak Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulamasıyla Animal Crossing: New Horizons’ı olan arkadaşlarınızla konuşmak da mümkündür.

Animal Crossing: New Horizons çıktı. Oyun hem Nintendo Switch hem de Nintendo Switch Lite ile uyumludur. Oyuna ek olarak, Nintendo Switch ve Nintendo Switch Lite için Animal Crossing'den görsel olarak esinlenen temalı taşıma çantaları da mevcuttur.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2020 11:35
Biraz kendi vatandasıniınızı düşünerek haber yapsaniz. Mesela TR psn indirim fiyaskosunu?
furcin
furcin 24.03.2020 01:09
Ne alakası var. Gündemde olan ve önemli bir oyun. Bende bekliyordum satın aldım oynuyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Animal Crossing New Horizons, Nintendo Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir