Among Us Animasyon Dizisinin Ön Gösterimi Paylaşıldı

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:24
Among Us animasyon dizisinin özel gösterimi yayınlandı. Owen Dennis liderliğindeki yapım, geniş bir oyuncu kadrosu ve sürprizlerle geliyor.

Among Us, sadece bir oyun olmanın ötesine geçti ve kültürel bir ikon haline geldi. Milyonlarca hayranın oyunu oynamasıyla birlikte, internet Among Us ile ilgili esprilerle dolup taşıyor. Şimdi ise, büyük Among Us projesi için heyecan dorukta ve bugün bir ön gösterimi paylaştı.

Among Us Animasyon Dizisi: Karakterler, Oyuncular ve Hikaye Detayları

Geçen yılın Haziran ayında, CBS Studios ve CBS Eye Animation Productions, Among Us üzerine bir animasyon dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Dizinin yaratıcı ve yürütücü yapımcısı olarak Infinity Train'in yaratıcısı Owen Dennis görev alacak. Oyuncu kadrosunda ise Debra Wilson, Patton Oswalt, Wayne Knight ve Phil LaMarr, Dan Stevens, Liv Hewson, Kimiko Glenn, Randall Park, Yvette Nicole Brown, Elijah Wood ve Ashley Johnson bulunacak.

Dizinin resmi açıklaması şu şekilde:

"Mürettebatın üyeleri, karışıklığa neden olmaya, gemiyi sabote etmeye ve herkesi öldürmeye niyetli bir uzaylı şekil değiştirici tarafından değiştirildi. 'Sahtekâr'ın kökünü kazıyın ya da onun ölümcül planlarının kurbanı olun."

Dizinin animasyon stüdyosu Titmouse olacak ve henüz şovun yayınlanacağı ağ belirlenmedi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Among Us Animasyon Dizisinin Ön Gösterimi Paylaşıldı
İlginizi Çekebilir