America's Army 3'ün hayranları çıldırmış gözüküyor!

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
America's Army 3'ün hayranları çıldırmış gözüküyor!
Haber için Osman Tufan'a teşekkür ederiz.

America's Army 3'ün, için en gerçekçi army simülasyonu olması bekleniyordu. Fakat oyun piyasaya çıktıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve oyuncuların büyük bir kısmından olumsuz yönde eleştiriler aldı.

Oyun yapımcılarının, oyunun piyasaya sürüldüğü gün kovulması zaten America’s Army için kötü bir sürpriz olmuştu. Bunun üzerine şimdide; oyunun forumları sunucu problemleri yaşayan kullanıcı mesajlarıyla dolup taşıyor. Birçok oyuncu America's Army 2 hesaplarıyla yeni oyunla bir türlü bağlantı kuramadı ve yeni bir hesap açarak tüm eğitim turunu bir daha oynamak zorunda kaldılar. Kaldı ki sorunlar bununla da bitmiyor, oyuncular eğitim turunu geçtiklerinde sunucular bazen donukluk yaparak oyunu kaydedemeyebiliyor. Bu yüzden oyuncular sunucuların eğitim turunu kaydetmesi umuduyla bu sıkıcı bölümü defalarca oynamak zorunda kalabiliyorlar.

Sunucuların verdiği hatalar bir yana yapımcıların oyunun hayranlarına Unreal 3 motoruyla yapılacak harika grafiklerin sözü de tutulmamışa benziyor. Kullanıcılar onun yerine son derece vasat grafiklere sahip oyunla karşılaştılar. Buda oyunun yapımcılarının bir kez daha başının ağrımasına sebep olacağa benziyor.

Kaynak: www.n4g.com
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 02:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
America's Army 3'ün hayranları çıldırmış gözüküyor!
İlginizi Çekebilir