Alien: Rogue Incursion Fragmanı Yayınladı

Tunay Şahin 31.05.2024 - 01:37
Alien: Rogue Incursion VR oyunu, State of Play etkinliğinde tanıtıldı. PlayStation VR 2, Meta Quest 3 ve Steam için 2024 tatilinde çıkacak.

Geliştirici Survios, yakında çıkacak olan VR oyunu Alien: Rogue Incursion için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman, PlayStation'ın State of Play etkinliğinde tanıtıldı.

State of Play'de Alien: Rogue Incursion PlayStation Fragmanı Yayınladı

Fragman, oyunun atmosferi ve grafiklerine dair kısa ama etkileyici bir bakış sunuyor. Alien: Rogue Incursion, PlayStation VR 2, Meta Quest 3 ve Steam platformlarında 2024 tatil döneminde piyasaya sürülecek. Oyun, tek oyunculu bir deneyim sunacak ve Unreal Engine üzerinde geliştirilmiş.

Oyunun Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Survios, Alien: Rogue Incursion'ın "oyuncuları Alien evreninin dehşeti içinde tamamen çevreleyen orijinal bir hikayeye" sahip olduğunu belirtiyor. Oyun, oyuncuları bu korku dolu evrende sürükleyici bir maceraya davet ediyor. VR teknolojisi sayesinde, oyuncular kendilerini gerçekçi ve korkutucu bir ortamda bulacaklar.

2024 tatil döneminde çıkacak olan oyun, hem PlayStation VR 2 hem de diğer popüler VR platformlarında yer alacak. Bu, oyunun geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak. Fragmanda yer alan sahneler, oyunun yüksek kaliteli grafikler ve etkileyici atmosferik detaylar sunacağını gösteriyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2024 23:00
Muthis
sabirsizlikla bekliyor ve urperiyorum ; D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alien: Rogue Incursion Fragmanı Yayınladı
İlginizi Çekebilir