Adi Shankar, Castlevania'nın gidişatından oldukça memnun

Furkan Güler 20.07.2017 - 12:56
Castlevania ve Assasin's Creed animasyon serilerinin yapımcısı, aldığı eleştirin ve tepkilerin hoşuna gittiğini belirtti.
Castlevania'nın anime serisinin yapımcılığını üstlenen Adi Shankar, seriye dair aldığı geri dönüşlerden ve eleştirilerden oldukça memnun olduğunu belirtti. Power Ranger kısa filmi ve Yargıç Dredd filmi ile sinema kariyerinde yükselen Shankar, Castlevania'nın ardından Assasin's Creed markası için anime serisi yapmanın kendisini heyecanlandırdığını söylüyor. İkinci sezon onayını da kapan Castlevania serisi genel olarak iyi gitse de, ayrıntılarda ortaya çıkan hatalar sebebiyle bazı kesimleri mutlu edememişti. Başarılı yapımcı seride ortaya çıkan hatalardan haberi olduğunu ve ikinci sezonda elinden geldikleri kadar Castlevania'nın büyülü atmosferini bozan hataları gidereceklerini açıkladı.

Adi Shankar, Castlevania'nın gidişatından oldukça memnun
Diğer bir yandan Adi Shankar, animasyon serilerini sadece çocuklara yönelik olarak gören insanlara sitem ettiğinin altını çizdi. Batılı izleyicilerin animasyon serilerine karşı ön yargılı olduğunu söyleyen Shankar, animasyonların sadece çocuklara yönelik olduğu söyleyen izleyicilere biraz kızgın durumda.

Japon kültürüne biraz da olsa aşina olan izleyicilerin, animasyonlara en filmler kadar değer verdiğini belirtliyor. Son olarak Castlevania'nın ikinci sezonunda daha kaliteli çizimler ile karşılacağımızı söyleyen yapımcı, aynı kaliteyi Assasin's Creed animasyonunda da ortaya koyacaklarını söylüyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2017 17:15
Adama niye adi diyosunuz ya? Ayıp değil mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2017 14:05
4 bölüm yetmedi be abi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Adi Shankar, Castlevania'nın gidişatından oldukça memnun
İlginizi Çekebilir