Acer'dan Triton 300 oyuncu bilgisayarı ve Thronos Air oyuncu koltuğu

Furkan Güler 17.09.2019 - 11:26
Acer ayrıca 300 Hz ekran seçenekli Predator Triton 500 modelini de duyurdu

Acer, ince ve hafif Predator Triton 300 oyuncu dizüstü bilgisayarını ve etkileyici predator Thronos Air oyuncu koltuğunu tanıttı.

- Acer, ince Windows 10 oyuncu dizüstü bilgisayarları ve etkileyici oyuncu koltuğu serisini genişleterek oyunculara daha önce hiç olmadığı kadar fazla seçenek sunuyor.

- Hafif Predator Triton 300, güçlü teknoloji ve standart özellikleri ince bir tasarımda uygun fiyatla bir araya getiriyor.

- Predator Triton 500 şimdi olağanüstü hızlı 300 Hz ekran seçeneğiyle geliyor.

- Acer’ın en yeni oyuncu koltuğu Predator Thronos Air, oyun tutkunları için mükemmel bir atmosfer oluşturuyor. Modüler, ayarlanabilir ve kişiselleştirilebilir yapısıyla bu ürün, oyunculara favori yapımlarının içine dalma olanağı sunuyor.

Acer'dan Triton 300 oyuncu bilgisayarı ve Thronos Air oyuncu koltuğu

Acer IFA 2019’da, Predator Triton 300 oyuncu dizüstü bilgisayarı, 300 Hz ekranlı Predator Triton 500 ve Predator Thronos Air oyuncu koltuğunu tanıttı. Predator Triton 300, Triton serisini ince ve hafif tasarımlardan hoşlanan standart oyunculara yönelik uygun fiyatlı bir çözümle genişletiyor. Predator Thronos Air oyuncu koltuğu, oyuncuların kendi savaş istasyonlarıyla oyun atmosferinin içine dalmasını sağlayan eğlenceli bir fırsat sunuyor.

“İnce ve hafif bir makine arayan kullanıcılara geniş seçenekler sunan Predator Triton 300, Triton oyuncu dizüstü bilgisayarları serisini tamamlıyor.” diyen Acer Co-COO’su Jerry Kao, sözlerine şöyle devam etti: “Predator Thronos’un aldığı övgülerden sonra Predator Thronos Air’i geliştirerek daha fazla oyuncuya ortamlarını geliştirip etkileyici bir deneyim yaşama olanağı sunuyoruz.”

“Acer’ın yeni Predator Triton dizüstü bilgisayar serisi, olağanüstü ince bir tasarıma harika oyun performansını sığdırıyor.” diyen Intel Başkan Yardımcısı ve İstemci Bilgi İşlem Grubu, Mobilite İstemci Platformları Genel Müdürü Chris Walker ardından şunları söyledi: “Birinci sınıf oyun deneyimi için ihtiyaç duyulan sektör lideri performans ve platform özelliklerini sunan 9. Nesil Intel Core işlemciler sayesinde Acer ve Intel’in her yerdeki oyunculara sağlayacağı yenilikçi teknolojiler bizi heyecanlandırıyor.”

İnce ve Hafif Predator Triton 300, Güç ve Boyutun Doğru Birleşimini Sunuyor

İnce ve hafif Triton serisinin en yeni üyesi olan Predator Triton 300, Windows 10 işletim sistemine sahip. Performans ile özelliklerin mükemmel birleşimini ince bir tasarımda sunan ürün dikkat çekici fiyatlarla geliyor. Yalnızca 2,3 kg (5,07 pound) ağırlığındaki ürünün alüminyum kasası, diğer Predator dizüstü bilgisayarlarda görülen sade mat siyah tasarıma ve mavi ışıklı hatlara sahip.

9. Nesil Intel® Core™ i7’ye kadar olan işlemci seçeneklerine NVIDIA® GeForce® GTX 1650 GPU ve 16 GB DDR4 2666Hz bellek (32 GB’a çıkarılabilir) eşlik ediyor. Oyunların gerektirdiği yüksek depolama alanını karşılamak için üründe RAID 0 yapılandırmasıyla iki adet 1 TB PCIe NVMe SSD desteği ve 2 TB’a kadar sabit sürücü bulunuyor. Killer Ethernet ile birlikte Killer Wi-Fi 6 AX 1650 sayesinde hızlı ve gecikmesiz bir bağlantı sağlanıyor.

İnce çerçeveli tasarıma sahip 15,6 inç Full HD IPS  ekran, 144 Hz yenileme hızı ve 3 ms tepki süresiyle gerçekçi grafikler ve canlı renkler oluşturarak tüm ayrıntıları gözler önüne seriyor ve oyunlara hayat veriyor. Etkileyici sesler ise Waves Nx® ile birlikte sunuluyor. Teknoloji harikası fiziksel modellemeden yararlanan bu özellik, mükemmel akustiğe sahip yerlerde kullanılan üst düzey hoparlörleri sanal olarak taklit ederek gerçekçi bir ses deneyimi oluşturuyor.

Bölgesel RGB aydınlatmaya sahip klavyede, özel Turbo ve Predator Sense tuşları bulunuyor. Buna ek olarak WASD, ok tuşları ve özel tuşlar kolay kullanım için içbükey ve şeffaf yapıdalar.

Predator Triton 300’de ayrıca, tüm Predator dizüstü bilgisayarlarda bulunan üstün termal tasarım kullanılıyor. Bu tasarım, Acer’ın 4. Nesil AeroBlade™ 3D metal fan teknolojisinden yararlanan çift fan, CoolBoost™ teknolojisi ve stratejik olarak konumlandırılan havalandırma deliklerinden meydana geliyor.

-Basın bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acer'dan Triton 300 oyuncu bilgisayarı ve Thronos Air oyuncu koltuğu
İlginizi Çekebilir