A Plague Tale: Innocence 1 milyondan fazla kopya sattı

Özgür Deveci 1.07.2020 - 17:42
Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan A Plague Tale: Innocence, dünya çapında bir milyondan fazla kopya sattı.

Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan A Plague Tale: Innocence'ın dünya çapında bir milyondan fazla kopya sattığı açıklandı. Ne yazık ki, yayıncı firma platforma özgü bir satış rakamı açıklamadı.

A Plague Tale: Innocence 1 milyondan fazla kopya sattı

Asobo Studio’nun CCO'su David Dedeine oyunla ilgili “Asobo Studio’daki tüm ekip A Plague Tale: Innocence’ın bir yıl içinde aldığı yolla gurur duyuyor ve Focus Home Interactive her zaman yanımızda. Her geçen gün daha fazla oyuncu Amicia ve Hugo’nun hikayesini keşfediyor. Bu bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Başka maceralar ve güçlü duygusal deneyimler getirmek için sabırsızlanıyoruz!” ifadelerinde bulundu.

Ayrıca Focus Home Interactive'in Genel Müdür Yardımcısı John Bert'de şunları ekledi: “Her iki ekibimizin de bu önemli başarıyı elde etmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Asobo Studio’daki ekiple çalışmak her zaman büyük bir zevk oldu ve ortaklığımızı yaklaşan başka bir iddialı oyun ile sürdürmekten gurur duyuyoruz. Bu mükemmel sonuçlar sadece piyasadaki en eşsiz ve heyecan verici oyunları sunmak için bu tür yetenekli ortaklarla çalışmaya devam etme kararlılığımızı güçlendiriyor.”

Oyunu daha önce deneyim etmemiş olanlar varsa konusu şöyleydi. Genç Amicia ile küçük kardeşi Hugo'nun insanlık tarihinin en karanlık zamanlarında yaptıkları yürekleri parçalayan bu yolculukta korkunç bir hikayeye şahit olun. Engizisyon askerleri tarafından aranan ve etrafı fare sürüleriyle çevrilen Amicia ve Hugo birbirlerini tanıyacak ve birbirlerine güvenecekler. Tüm olumsuzluklarla mücadele ederken bu acımasız dünyada yaşamak için bir amaç bulacaklar.

A Plague Tale: Innocence, 14 Mayıs 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıktı. Oyunun PC sürümü Steam yaz indirimleri kapsamında %66 indirimle 44.20 TL‘ye satılıyor. Son olarak stüdyonun bir devam oyunu üzerinde çalıştığını da belirtelim.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 3.07.2020 12:03
Bu oyun için gayet iyi umarım daha da satar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 18:21
Oyunu aslında büyük çaplı bir demo olarak da düşünebilirsiniz. Bir çok yönden eleştirilebilir de. Lakin kesinlikle bamtelinize dokunan bir yapım. Güzel hikaye sunumlarını sevenler mutlaka bir göz atsın.
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 11:33
Kesinlikle. Teknik olarak çok fazla eleştirilecek yanı var ama hikaye, seslendirmeler, karakterler konusunda başarılı bir yapım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 11:32
Gamepass'te var PC veya XBOX sahipleri kaçırmasın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 08:48
Müthiş oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 23:46
Hikayesi ve oynanışıyla bu senenin bence en iyisi ayrıca atmosferi ve geçtiği yıllada diğer oyunlardan ayrılıyor bence bu oyunun satmaması anormal olurdu oynamıyan varsa şiddetle tavsiye ederim bu hikayeden mahrum kalmak üzücü olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Plague Tale: Innocence 1 milyondan fazla kopya sattı
İlginizi Çekebilir