WB'un Önceliği Hogwarts Legacy 2

Tunay Şahin 5.09.2024 - 15:50
Hogwarts Legacy 2, Warner Bros. Games için önemli bir öncelik. CFO Gunnar Wiedenfels, devam oyununun stratejik planlarda merkezi bir yer tuttuğunu açıkladı.

Warner Bros. Discovery CFO'su Gunnar Wiedenfels, "Hogwarts Legacy"nin tek bir oyunla sınırlı kalmayacağını ve devam oyununun şirket için büyük bir öncelik olduğunu belirtti. Wiedenfels, Variety'ye verdiği röportajda, "Hogwarts Legacy'nin devam oyununun (Hogwarts Legacy 2) birkaç yıl içinde en büyük önceliklerimizden biri olacağı açık," dedi ve ekledi, "Bu alanda göreceğimiz büyüme, stratejik planlarımızda merkezi bir yer tutuyor."

Hogwarts Legacy 2 İçin Çalışmalar Başlamış Bile

WB'un Önceliği Hogwarts Legacy 2
İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy'nin Gizli Özelliği

Hogwarts Legacy ilk olarak Şubat 2023'te PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldü ve çok kısa sürede yılın en çok satan oyunlarından biri haline geldi. İlk iki haftada 12 milyon, yıl boyunca ise toplamda 22 milyon kopyadan fazla satış yaptı. Oyun, Haziran ayında oyuncular için önemli bir güncelleme de aldı.

Wiedenfels, bir sonraki Hogwarts Legacy oyununun çıkış tarihinin henüz belli olmadığını belirtirken, Hogwarts Legacy Director's Cut versiyonunun şu anda geliştirme aşamasında olduğunu ifade etti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2024 00:27
Devam oyunu değil, gelişmiş bir devam oyunu yapmalılar. En başta kesinlikle daha iyi bir Quidditch versiyonu içermeli. Evet çok satıldı ama satın alan herkesin oyun hakkında çok olumlu geri bildirimler yaptığı söylenemez. Henüz üstün bir başarı yakalayamadı. Oyunculardan yatırım aldı diyebiliriz.
taylanz
taylanz 6.09.2024 13:58
Savaşları ilginç bir şekilde güzel kotarmışlar. Efsanevi kompleks bir yapısı yok ama yeterliydi.
Açık dünyada gezdikten sonra gece uçarak Hogwarts'a gelebilmek çok atmosfere sokuyordu. Biraz da yatakhane ve yemekhanede uyuyabilme, dinlenebilme, yemek yeme gibi atraksiyonlar olsaydı tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
WB'un Önceliği Hogwarts Legacy 2
İlginizi Çekebilir